Celebrity

3. června 2024 15:15

Tomáš Durčák

Exkluzivní video ze svatby Vlaďky Erbové: Prstýnky, polibek i první tanec

Vlaďka Erbová svatba

Modelka Vlaďka Erbová svůj boj o nalezení toho pravého muže nikdy nevzdala a nyní věří, že do třetice všeho dobrého našla skutečnou lásku do konce svého života. O víkendu řekla „ano“ restauratérovi Petru Hynkovi a nyní se pochlubila profesionálně vytvořeným videem ze svého velkého dne, které exkluzivně poskytla webu Prima Ženy.

O tom, že se Vlaďka Erbová zřejmě chystá dát sňatku do třetice šanci, naznačovaly nemalé přípravy, které sdílela na svých sociálních sítích. První záběry naznačující blížící se svatbu Vlaďka ukázala už v březnu. A nyní už víme, že nešlo o žádný vtip ani marketingový trik, ale skutečně řekla „ano“ jejímu současnému osudovému muži Petru Hynkovi.

V pondělí se Vlaďka s Petrem na modelčině instagramovém profilu pochlubili vzácným záběrem ze svatby, kde jsou spolu v obětí už jako muž a žena. Je z něj patrné, že nevěsta oblékla decentní sněhově bílé šaty z dílny návrhářky Blanky Kaksové  a Petr Hynek se s ní perfektně sladil šedým oblekem s vestičkou. Namísto společenské obuvi však zvolil kotníkové vycházkové tenisky bílé barvy.

A my vám nyní v úvodu tohoto článku můžeme exkluzivně ukázat i profesionálně natočené a sestříhané video ze svatby Vlaďky a Petra, na němž budete moci nahlédnout přímo do místa konání veselky. Uvidíte, jak se nevěsta na svůj velký den připravovala, jaké aranžmá měla prostorná místnost, kde svatebčané hodovali a bavili se, nebo že měli možnost jíst ze zlatých talířů i příborů.

Ti pozorní z vás budou mít ve videu šanci zahlédnout i dvojici překrásných snubních prstýnků, které si novomanželé při obřadu vyměnili. Stejně tak obsahuje unikátní záběry momentů, kdy se Vlaďka Erbová stala potřetí v životě vdanou paní. Jak v pondělí informoval deník Blesk, svatba se konala v neděli 2. června.

Vlaďka Erbová poprvé řekla „ano“ hokejistovi Zdeňku Bahenskému, s nímž má dceru Viktorku. Jejím druhým manželem byl fotbalista Tomáš Řepka, s nímž má syna Marcuse. Nevěsta se podle všeho rovněž rozhodla i nadále používat své dosavadní příjmení Řepková a nestát se Vlaďkou Hynkovou ani Vlaďkou Řepkovou-Hynkovou.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 6. 2024

Berani, dnes vám v hlavě může bzučet. Najednou se vám bude zdát, že se na vás upírá pozornost. Jste na jevišti a vaše mozkové schopnosti jsou testovány. Zvládnete tuto výzvu? Ať už jste připraveni, nebo ne, je to tady. Nezapomeňte na důležitost individuality. Nebuďte další replikou šitou na míru. Buďte sami sebou a myslete za sebe.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.