Ewa Farna vyrazila fanouškům dech novým účesem. Kratší vlasy a ofina jí sluší

Ewa Farna o tvůrčí domácnosti - Inkognito S2 (39)

Ewa Farna se experimentů nebojí. Miluje výstřední modely a doplňky. A ani změna účesu jí nedělá problém, jak teď ukázala na svém profilu na Instagramu. Zkrátila si vlasy, zastřihla ofinu a novým lookem svým fanouškům vyrazila dech. Většina z nich je z proměny Ewy nadšená.

Zpěvačka Ewa Farna se svým vzhledem ráda kouzlí, občas jí to vyjde, jindy moc ne. A vypadá to, že teď se trefila do černého. Na sociálních sítích sdílela video s rozverným tanečkem, ve kterém se pochlubila novým účesem.

Své dlouhé vlasy výrazně zkrátila, prosvětlila a zastřihla ofinu. A fanoušci jsou podle komentářů nadšení. Ve většině případů se shodují, že to Ewě moc sluší. „Je to fakt pecka. Kočka jako blázen. Ale úplně ve všem,“ napsala například sledující Jitka. „Ty jsi krásná baba,“ dodala další.

@ewafarnaofficial Yes it is me Btw kdo uz videl reklamu na @notino_cz se mnou a s timhle mym trackem? #rossarachel #notino #feelgood #notinoxewafarna #placenaspoluprace #foryou ♬ Ross & Rachel - Ewa Farna

Vypadá to, že Ewa také zhubla. Není tajemstvím, že její hmotnost v minulosti kolísala. Oblíbená polsko-česká zpěvačka ovšem nikdy neměla problém otevřeně mluvit o své postavě a opakovaně se vymezovala vůči hejtrům.

Podívejte se: Ewa Farna s manželem zdědili nádherný dům. Prodejem by vydělali nejmíň desítky milionů

„Když mi někdo řekne ‚Zhubni, ty tlustá krávo‘, přece nepůjdu a neudělám ‚Ano, pane‘. To je pro mě úplná prohra. Potřebovala jsem mít prostor, abych slyšela, co potřebuju já. Co mně říká ta Ewa. V čem já se cítím dobře. Nechtěla jsem to dělat pro jiné lidi a nechtěla jsem to dělat proto, aby tady byla další jakoby ideální holka na obálce,“ vysvětlovala v minulosti Ewa v podcastu Čestmíra Strakatého.

I když přiznala, že kritika její postavy pro ni byla občas psychicky náročná, uměla si ze svých kyprých tvarů udělat legraci. V minulosti nazpívala píseň Mám boky jako skříň. Tato písnička byla podle Farné odpověď na útoky kritiků, že její tělo nemá modelkovské tvary.

Mohlo by vás zajímat: Charlotte Štiková se ukázala v krátkém účesu. Uši jsem si potetovala sama, přiznala

Následovala píseň Tělo, kterou zpěvačka apelovala na ženy, aby se měly rády takové, jaké jsou. Písní chtěla jednoduše vzkázat: „Milujte své tělo i s chybami a važte si ho za to, co pro vás udělalo.“

Žiji hravým životem a netrápím se, co lidé říkají, říká Ewa Farna:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 4. 7. 2024

Berani, ustupte a nechte dnes otěže převzít někoho jiného. Důvěřujte ostatním. Je tu mnoho pomocných rukou, které vás povedou. Nejdůležitější je nechat se unášet a důvěřovat. Ostatní vás budou vést, pokud jim to dovolíte. Váš mozek může bzučet do té míry, že budete mít pocit, že jste ztratili kontrolu. Uvolněte svou mysl a zklidněte nervy.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.