Ewa Farna ukázala změnu účesu. Z blonďaté hřívy a ofiny fanoušci šílí

Zpěvačka Ewa Farna (29) patří k veřejně známým osobnostem, které umí experimentovat se vzhledem a nebojí se extravagance. To dokazuje převážně outfity, které nosí na společenské události. Nyní se ale odhodlala vyzkoušet i změnu účesu. V paruce natolik blond, až působí skoro bíle, se ukázala na sociální síti.

Ewa Farna má velkou fanouškovskou základnu, kterou se jí jediným příspěvkem na Instagramu podařilo neuvěřitelně nadchnout. Vypustila totiž ukázku z videoklipu, který již brzy vyjde a v němž se tanečním krokem promenuje po ulici ve světlé paruce s ofinou.

Oblíbená polsko-česká zpěvačka se svým vzhledem umí experimentovat, občas jí to vyjde, jindy pro změnu ne. Pozornost na sebe přitáhla například na vyhlašování ankety Český slavík v roce 2022, kam dorazila v mohutném tmavém saku se stříbrnými aplikacemi a s ramenními vycpávkami. Model doplnila o modré rukavice a lesklé upnuté legíny. Dominantním prvkem pak byla masivní modrá korunka.

Nejen fanoušci si dobře pamatují, že tento model Farné patřil mezi hojně diskutované a že pozitivních reakcí na něj se příliš nedočkala. Naštěstí se ale od zkoušení nových věcí nenechala odradit a zdá se, že blond paruka se jejím příznivcům velmi líbí.

„Ewě to sluší v každé barvě,“ napsala například jedna z fanynek. „Ty vlasy jsou skvělé,“ polichotil jí fanoušek. Kromě vlasů se ale někteří zaměřili i na celkový zpěvaččin vzhled. „Jedna z nejvíc hot žen,“ pochválila Farnou žena z řad jejích příznivců.

Co Ewa Farna prozradila o výchově dětí?

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.