Celebrity

20. září 2023 10:45

Eliška Reiglová

Ewa Farna kvůli kritice hubnout nehodlá. Mám si dát salát? Schválně si dám kachnu

Zpěvačka Ewa Farna (30) je známá tím, že její hmotnost je tak trochu jako na houpačce. Sem tam má kilo navíc, jindy zase hubne. Její tělo je proto předmětem diskusí, a to i ve chvílích, kdy se snaží například jen představit novou píseň nebo si vyjde na společenskou akci. Farna nyní popsala, jak komentáře na své tělo vnímá, a z jejích slov je evidentní, že se jimi už netrápí. Cesta k sebepřijetí však byla dlouhá a musela si přizvat i psychologa.

Ewa Farna patří k veřejně známým osobnostem, které umějí experimentovat se vzhledem a nebojí se extravagance. To se ale bohužel na komentářích jejích sledujících na sociálních sítích odráží i negativně, neb za internetovou zdí si leckdo dovolí vzhled jiných komentovat dosti nevybíravě. Zpěvačka si ale zlé poznámky k srdci nebere a hubnout kvůli nim nehodlá.

„Když mi někdo řekne: Zhubni, ty tlustá krávo – tak já přece nepůjdu a neudělám: Ano, pane! Jako to je pro mě prostě úplná prohra. Já jsem potřebovala mít ten prostor proto, abych slyšela, co potřebuju já. Co mně říká ta Ewa. V čem já se cítím dobře. Já jsem to nechtěla dělat pro jiný lidi a nechtěla jsem to dělat proto, aby tady byla další jakoby ideální holka na obálce,“ řekla Farna v podcastu Čestmíra Strakatého.

Kachna místo salátu

Konstruktivní kritika a hejt jsou dvě rozdílné věci. Komentáře pod posty Ewy Farné na Instagramu často hraničí s kyberšikanou nebo by se za ni už daly přímo považovat. Zpěvačka si jich ale zcela evidentně nevšímá, protože nejenže z nich není smutná, ale také povely v nich napsané absolutně ignoruje.

Čtěte také: Kytarista Marcus Tran představil syna Ewě Farne: Tahle teta měla být tvoje maminka

„Vy mi tady budete říkat, že mám právo dát si jen salát? Tak tady teď koukejte, normálně si dám kachnu,“ zasmála se Farna, která si kvůli poznámkám cizích lidí nenechá zajít chuť na pokrmy, které má ráda.

Já jsem na to vlastně i částečně pyšná, že se povedlo dostat do médií normálně vypadající a vážící holku...

Sebepřijetí byl dlouhý proces

„Já jsem na to vlastně i částečně pyšná, že se povedlo dostat do médií normálně vypadající a vážící holku. Že ty holky, které vypadají úplně normálně jako já, najednou v médiích vidí někoho, kdo je jim fakt blízko. Že to je normálně holka, která nemá plastiky, která má prostě někdy kilo navíc, někdy má míň kilo, ale je prostě normální. Přijde mi normální bojovat za normálnost,“ prozradila ke své váze.

Zpěvačka je nyní hrdá na to, že si díky ní další ženy a dívky s pár kilogramy navíc nepřipadají zcela vyloučené a vidí v médiích i jiné než zcela štíhlé celebrity. Sama nicméně přiznala, že co se týká vlastního vzhledu, cesta za sebepřijetím byla náročná a musela si na ni přizvat odborníka, aby jí pomohl.

„Já jsem řešila, že proč jsem pro lidi objekt a že mám jinou postavu než z časopisů a neměla bych tak vypadat. Než jsem to zpracovala, tak to byl dlouhý proces, který jsem musela projít s psychologem. Bylo to ale skvělý,“ dodala.

Ewa Farna o dárcích k narozeninám i o novém songu:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.