Celebrity

21. srpna 2023 18:30

Tomáš Durčák

Znechucená Ewa Farna ostře reaguje na útoky hejtrů. Nazvali ji lochneskou a vorvaněm

Zpěvačka Ewa Farna (30) je známá tím, že se dlouhodobě snaží bojovat se svou hmotností. Již několikrát se stala obětí takzvaného jojo efektu, zároveň se ale naučila brát celou věc s nadsázkou a nenechat se skutečností, že na váze nevidí vytoužené číslo, stahovat dolů. Nyní to už však nevydržela a zareagovala na urážlivé komentáře, jež místy až nechutně urážejí její vzhled prakticky pod každým jejím postem na sociálních sítích.

„Chro chro, prasátečko.“ „Ewo, ty seš vyžraná jako jateční prase.“ „Tlustoprdka, no, zhubni, prosím.“ „Prase patří do chlévu, a ne do muziky.“ To je jen rychle nalezený výběr pod dvěma posty Ewy Farné z posledního týdne. Nemalou část urážek a posměšků vyvolaly zejména její snímky v oranžovém outfitu.

Zpěvačka si samozřejmě hejtů hraničících s kyberšikanou sama všímá a tu a tam je sdílí ve svých příbězích, aby ukázala, co všechno jsou lidé schopni napsat. V rámci jejího posledního „výběru z hroznů“ sdílela například tyto urážky: „Ty bys měla běhat radši, to je hrozná lochneska.“ „Slušný vorvaň.“ „Nooo, Ewa se dost změnila, nevím, čím to je, jestli jí chutná tolik jídlo. Ale už by s tím měla něco dělat.“ „Zpívající prasátko.“ Bez skrupulí a slušnosti takto uživatelé okomentovali vzhled talentované zpěvačky.

Ewa Farna se naučila vnímat své tělo pozitivně a snaží se toto poselství šířit i mezi fanoušky:

Jelikož tento trend trvá již delší dobu a komentáře příspěvků Farné už dnes z velké části tvoří buď urážky, nebo údiv a znechucení ostatních nad tím, co všechno se v nich na adresu Farné nedočtou, rozhodla se nyní sama mnohonásobná slavice zareagovat. A nutno podotknout, že dokázala zachovat pozoruhodně chladnou hlavu.

„Tak teď mě dostaly vaše komentáře. Je neuvěřitelné, kolik jedu se v lidech skrývá. A je husté, že dobrovolně necháte tuhle evidentně zlou část sebe jako svůj otisk na netu. Trochu zenu všem nas*aným bytostem, vaše šťastné prasátko,“ odpověděla Farna ironicky v komentářích všem uživatelům.

Čtěte také: Ewa Farna promluvila o soukromí. Není to tak růžové, doma máme brajgl

„Já asi začnu dělat kurzy, jak si udržet zdravé smýšlení o sobě samém. Rovnováhu a to, jak se nepos*at v takovém prostředí. Kurzy pro děti od dvanácti let. A tak vážně, kdo se občas cítil, že je špatný a ne dost dobrý. Už před lety jsem na podobné téma měla přednášku,“ napsala ve svém instagramovém příběhu. „Jo a ještě, právě mě píchla vosa do zadku, bude ještě větší. A teď za to fakt ale nemůžu. Konec hlášení,“ dodala s nadsázkou sobě vlastní Farna.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.