Celebrity

12. srpna 2023 05:30

David Laštovka

Ewa Farna a její lásky. Klus ji podvedl, Marcuse Trana jí přebrala Martina Gavriely

Rozhovor s Ewou Farnou

Než zpěvačka Ewa Farna, která slaví 30. narozeniny, našla pro život toho pravého muže, prožila několik velmi bolestných vztahů. Partneři ji pokaždé podvedli a jí na srdci zůstávaly šrámy. Jak se s nevěrou vypořádala?

První velkou láskou Ewy Farne byl exotický hudebník Marcus Tran, který působil jako kytarista v její doprovodné kapele. Po několika letech však přišel velmi bolestný rozchod. Marcus se na jednom večírku sblížil s o sedm let starší moderátorkou Martinou Gavriely, Ewu podvedl a těsně před Vánoci roku 2010 ji opustil.

Pro mladou zpěvačku to byl velký šok, z něhož se dlouho vzpamatovávala. „Je to hrozně dávno, ale člověk může někdy přijít na to, že některé věci nemá vůbec vyřešené. Ale to nemyslím tak, že bych brečela do polštáře a říkala, že ho mám ráda, ale tak, že tomu člověku prostě musíš odpustit, že ti ublížil, a to je běh na dlouhou trať. S tím se nesrovnáš jednoduše, obzvlášť když jsi ještě téměř dítě,“ svěřila se Farna v pořadu Top Star na Primě.

Přečtěte si také: Slzy a bolest. Ewa Farna promluvila o tom, co se děje u sousedů těhotným ženám

Jak se ale zdá, čas všechny rány zahojil. „Jedna polská zpěvačka říká, že muž, který tě podvede, si zaslouží druhou šanci, ale s jinou ženou. A to se stalo. Vlastně jsem ráda, že když už mě podvedl, tak s někým, s kým bude dlouho,“ dodala Ewa.

Klusovi nevěru dokázala odpustit

Bohužel podobně to dopadlo i s její druhou vážnou známostí, s o sedm let starším zpěvákem a hercem Tomášem Klusem. Dohromady se dali během předávání hudebních cen Anděl, které společně moderovali. Jejich vztah trval několik měsíců, ale pro mladou zpěvačku skončil opět velmi hořce.

Jak se s odstupem let ukázalo, důvodem byly Tomášovy nevěry. Sám se totiž před časem na své sociální síti vypsal z toho, že během života podváděl všechny své předchozí partnerky, včetně své nynější manželky. Jemu ale Ewa dokázala odpustit, zůstali přáteli a dodnes mu fandí. „Tomáše mám hrozně ráda. S jeho ženou Tamarou jsou pro mě velkou inspirací a kdykoliv je něco špatně, vím, že k nim můžu přijít na kafe a probrat to,“ prozradila Farna.

Štěstí v lásce se na ni nakonec přece jen usmálo. Před deseti lety poznala osudového muže, kytaristu své doprovodné kapely Martina Chobota, za něhož se v září roku 2017 provdala. O dva roky později se jim narodil syn Artur a loni v březnu dcera Ella. Od té doby Ewa září štěstím, dočkala se vytoužené rodiny a v manželství je naprosto spokojená.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.