Celebrity

12. srpna 2023 05:30

David Laštovka

Ewa Farna a její lásky. Klus ji podvedl, Marcuse Trana jí přebrala Martina Gavriely

Rozhovor s Ewou Farnou

Než zpěvačka Ewa Farna, která slaví 30. narozeniny, našla pro život toho pravého muže, prožila několik velmi bolestných vztahů. Partneři ji pokaždé podvedli a jí na srdci zůstávaly šrámy. Jak se s nevěrou vypořádala?

První velkou láskou Ewy Farne byl exotický hudebník Marcus Tran, který působil jako kytarista v její doprovodné kapele. Po několika letech však přišel velmi bolestný rozchod. Marcus se na jednom večírku sblížil s o sedm let starší moderátorkou Martinou Gavriely, Ewu podvedl a těsně před Vánoci roku 2010 ji opustil.

Pro mladou zpěvačku to byl velký šok, z něhož se dlouho vzpamatovávala. „Je to hrozně dávno, ale člověk může někdy přijít na to, že některé věci nemá vůbec vyřešené. Ale to nemyslím tak, že bych brečela do polštáře a říkala, že ho mám ráda, ale tak, že tomu člověku prostě musíš odpustit, že ti ublížil, a to je běh na dlouhou trať. S tím se nesrovnáš jednoduše, obzvlášť když jsi ještě téměř dítě,“ svěřila se Farna v pořadu Top Star na Primě.

Přečtěte si také: Slzy a bolest. Ewa Farna promluvila o tom, co se děje u sousedů těhotným ženám

Jak se ale zdá, čas všechny rány zahojil. „Jedna polská zpěvačka říká, že muž, který tě podvede, si zaslouží druhou šanci, ale s jinou ženou. A to se stalo. Vlastně jsem ráda, že když už mě podvedl, tak s někým, s kým bude dlouho,“ dodala Ewa.

Klusovi nevěru dokázala odpustit

Bohužel podobně to dopadlo i s její druhou vážnou známostí, s o sedm let starším zpěvákem a hercem Tomášem Klusem. Dohromady se dali během předávání hudebních cen Anděl, které společně moderovali. Jejich vztah trval několik měsíců, ale pro mladou zpěvačku skončil opět velmi hořce.

Jak se s odstupem let ukázalo, důvodem byly Tomášovy nevěry. Sám se totiž před časem na své sociální síti vypsal z toho, že během života podváděl všechny své předchozí partnerky, včetně své nynější manželky. Jemu ale Ewa dokázala odpustit, zůstali přáteli a dodnes mu fandí. „Tomáše mám hrozně ráda. S jeho ženou Tamarou jsou pro mě velkou inspirací a kdykoliv je něco špatně, vím, že k nim můžu přijít na kafe a probrat to,“ prozradila Farna.

Štěstí v lásce se na ni nakonec přece jen usmálo. Před deseti lety poznala osudového muže, kytaristu své doprovodné kapely Martina Chobota, za něhož se v září roku 2017 provdala. O dva roky později se jim narodil syn Artur a loni v březnu dcera Ella. Od té doby Ewa září štěstím, dočkala se vytoužené rodiny a v manželství je naprosto spokojená.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.