Celebrity

15. května 2023 14:40

David Laštovka

Tomáš Klus tvrdí, že podváděl všechny své ženy. Románek prožil i s Ewou Farnou

Zpěvák a herec Tomáš Klus, který slaví 37. narozeniny, v životě zažil období šťastné, ale i velmi bolestné a smutné. V dětství přišel nejen o malou sestru, ale i o tatínka, který zemřel tragicky. Vyrůstal tak pouze s maminkou a babičkou.

Na rozdíl od jiných neměl Tomáš Klus dětství zrovna radostné. Když mu bylo osm let, zemřela jeho ani ne roční sestřička a on v sobě nosil výčitky, že za její smrt může on. „Měl jsem z toho velké trauma. Byla malinká a plakala. Chodil jsem tehdy na ranní tréninky (věnoval se modernímu pětiboji, pozn. red.) a vždycky jsem si říkal, že bych raději žádnou ségru neměl. Že furt řve a já se nemůžu vyspat. Pak jsem to nesl hodně těžce a vyčítal jsem si, že jsem její smrt přivolal,“ svěřil se Klus v pořadu Povídej na CNN Prima NEWS.

O dva roky později přišel o svého milovaného otce, který byl vášnivým horolezcem –⁠ a právě tento koníček se mu stal nakonec osudným. „Rozhodl se vyšlapat na obrovský štít a nevyšlo to. Dlouho jsem si myslel, že je na služební cestě. On totiž nikomu nic neřekl a dlouho se nevědělo, kde je,“ zavzpomínal zpěvák a herec, kterého nyní můžete vidět také v seriálu ZOO.

Čtěte také: Otec Jitky Čvančarové zemřel tragicky. O maminku se starala do poslední chvíle

Mezi jeho lásky patřila herečka Lenka Zahradnická nebo zpěvačka Ewa Farna. S druhou jmenovanou chodil půl roku a jako důvod rozchodu tehdy společně oznámili pracovní vytíženost. Až s odstupem let Tomáš přiznal, že žádné své partnerce nedokázal být věrný. Dokonce ani své nynější manželce Tamaře, s níž má dcery Josefínu a Jenovéfu a syna Alfréda. „Prakticky od školky jsem konstantně podváděl všechny přítelkyně včetně své ženy,“ prohlásil až překvapivě upřímně.

Ukradl Petru Spálenému hit?

V minulosti byl navíc Petrem Spáleným obviněn z autorské krádeže. Zpěvák se ohradil vůči jeho písni Pánubohu do oken. Tvrdil, že Klus vykradl jeho starší song, který se jmenoval Je to trest. Tomáše obvinění z plagiátorství zaskočilo a dál si stál za svým autorstvím. Spálený nakonec žalobu nepodal a spor se podařilo urovnat.

Mohlo by vás zajímat: O píseň Michala Davida měla zájem Celine Dion. Nevyšlo to kvůli manželovi Mariah Carey

Dá se říct, že Tomáš Klus má talent na vše, co dělá. Ať už je to herectví, hudba, nebo sport. V šestnácti letech dokonce získal zlatou medaili v moderním pětiboji družstev na dorosteneckém mistrovství Evropy. Nakonec ale u něj zvítězila umělecká oblast, které se s velkými úspěchy věnuje dodnes.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 4. 2024

Je jistě jasné, že svým činům věříte, Berani. Necítíte žádný strach ani pochybnosti, když postupujete ke svým cílům a plujete po klidném moři pod jasnou oblohou. Tato nová atmosféra je pravděpodobně výsledkem vašeho obnoveného odhodlání. Za své úspěchy se rozhodně odměňte, ale s pořádnou oslavou byste měli ještě pár dní počkat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.