Celebrity

15. srpna 2023 11:55

Marie Makovská

Kytarista Marcus Tran představil syna Ewě Farne: Tahle teta měla být tvoje maminka

Přednedávnem oslavila zpěvačka Ewa Farna 30. narozeniny a nyní se dočkal těch svých i její expartner, kytarista Marcus Tran (38). Ten dal na cestě životem přednost moderátorce Martině Gavriely (44). Ewa Farna také našla svou životní lásku, kytaristu Martina Chobota (34), kterého si i vzala. Oba páry spolu mají dobré vztahy, a když došlo na představování Marcusova syna „tetě“ Ewě, tatínek si neodpustil si drobný žert.

Marcus Tran byl první velkou veřejnou láskou Ewy Farne. Exotický kytarista s mixem vietnamských a českých genů působil v její kapele a netajil se tím, že byl ze zpěvačky naprosto unesený. Po několika letech však přišel velmi bolestný rozchod. Marcus se na jednom večírku sblížil s o sedm let starší moderátorkou Martinou Gavriely, kterou můžete znát například z pořadu Top Star nebo VIP zprávy. Ewu s ní podvedl a těsně před Vánoci roku 2010 ji opustil.

Podívejte se, jak to Martině Gavriely a Markusu Tranovi společně sluší:

Na Ewu Farnou se ale štěstí v lásce také usmálo. Před deseti lety poznala kytaristu Martina Chobota a v roce 2017 se vzali, od té doby je její občanské jméno Ewa Chobot. O dva roky později se jim narodil syn Artur a v březnu 2022 dcera Ella. Ewa září štěstím a vypadá spokojeně – jak se zdá, čas všechny rány zahojí. „Jedna polská zpěvačka říká, že muž, který tě podvede, si zaslouží druhou šanci, ale s jinou ženou. A to se stalo. Vlastně jsem ráda, že když už mě podvedl, tak s někým, s kým bude dlouho,“ řekla zpěvačka před časem v pořadu Top Star na Primě.

Expartneři Ewa a Marcus se občas pracovně potkají, Marcusova syna Leeho (4) ovšem Ewa před několika týdny pravděpodobně viděla poprvé. Na koncertě v Českých Budějovicích se Lee rodičů zeptal, co je to za paní. Ze setkání vznikla krásná fotka s vtipnou poznámkou pyšného tatínka: „Tahle teta měla být tvoje maminka.“ Ewu se svým synkem tehdy vyfotila sama Martina Gavriely. „Vůbec v tom ten kluk nemá bordel,“ zasmála se moderátorka s nadhledem.

Sdílejte článek
Štítky láska syn vztahy Ewa Farna Martina Gavriely Marcus Tran

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.