Celebrity

15. srpna 2023 11:55

Marie Makovská

Kytarista Marcus Tran představil syna Ewě Farne: Tahle teta měla být tvoje maminka

Přednedávnem oslavila zpěvačka Ewa Farna 30. narozeniny a nyní se dočkal těch svých i její expartner, kytarista Marcus Tran (38). Ten dal na cestě životem přednost moderátorce Martině Gavriely (44). Ewa Farna také našla svou životní lásku, kytaristu Martina Chobota (34), kterého si i vzala. Oba páry spolu mají dobré vztahy, a když došlo na představování Marcusova syna „tetě“ Ewě, tatínek si neodpustil si drobný žert.

Marcus Tran byl první velkou veřejnou láskou Ewy Farne. Exotický kytarista s mixem vietnamských a českých genů působil v její kapele a netajil se tím, že byl ze zpěvačky naprosto unesený. Po několika letech však přišel velmi bolestný rozchod. Marcus se na jednom večírku sblížil s o sedm let starší moderátorkou Martinou Gavriely, kterou můžete znát například z pořadu Top Star nebo VIP zprávy. Ewu s ní podvedl a těsně před Vánoci roku 2010 ji opustil.

Podívejte se, jak to Martině Gavriely a Markusu Tranovi společně sluší:

Na Ewu Farnou se ale štěstí v lásce také usmálo. Před deseti lety poznala kytaristu Martina Chobota a v roce 2017 se vzali, od té doby je její občanské jméno Ewa Chobot. O dva roky později se jim narodil syn Artur a v březnu 2022 dcera Ella. Ewa září štěstím a vypadá spokojeně – jak se zdá, čas všechny rány zahojí. „Jedna polská zpěvačka říká, že muž, který tě podvede, si zaslouží druhou šanci, ale s jinou ženou. A to se stalo. Vlastně jsem ráda, že když už mě podvedl, tak s někým, s kým bude dlouho,“ řekla zpěvačka před časem v pořadu Top Star na Primě.

Expartneři Ewa a Marcus se občas pracovně potkají, Marcusova syna Leeho (4) ovšem Ewa před několika týdny pravděpodobně viděla poprvé. Na koncertě v Českých Budějovicích se Lee rodičů zeptal, co je to za paní. Ze setkání vznikla krásná fotka s vtipnou poznámkou pyšného tatínka: „Tahle teta měla být tvoje maminka.“ Ewu se svým synkem tehdy vyfotila sama Martina Gavriely. „Vůbec v tom ten kluk nemá bordel,“ zasmála se moderátorka s nadhledem.

Sdílejte článek
Štítky láska syn vztahy Ewa Farna Martina Gavriely Marcus Tran

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 12. 5. 2024

Vypadáte dobře a cítíte se skvěle, Berani. Teď jen kdyby vaše domácí prostředí odráželo to, kým jste. Když se rozhlédnete kolem sebe, možná si uvědomíte, že není tak elegantní, jak by mohlo být. Dnes to můžete začít měnit. Začněte od základů – ukliďte a odstraňte nepořádek. Jakmile zmizí všechny cizí předměty, můžete se začít zabývat závažnějšími změnami.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.