Celebrity

28. srpna 2023 14:30

Marie Makovská

Klusovi přišli o kamarádku a parťačku. Smutním s vámi, napsala Farna a přidali se i další

Zpěvák a herec Tomáš Klus (37) s manželkou Tamarou (35) a dětmi zažívají smutné chvíle. Museli se rozloučit s jednou ze svých nejbližších parťaček, která odešla za duhový most.

Čtyřnohá kamarádka jménem Kapka opustila své páníčky, a protože v jejich srdcích zanechala hlubokou stopu, oba sepsali srdceryvný vzkaz na sociální sítě. „Hrozně jsi mě natrápila… a zároveň tolik věcí naučila…“ zaznělo například od Tamary Klusové. „Pes, který dokázal sníst 320 vosích hnízd a neumřít…“ přidala s humorem mezi výčet vzpomínek a silných momentů.

„Byla tak svá, že ji nešlo nemilovat. Miluju ji tak, že jsem teď trochu nesvůj. Když jsem ji poznal, lovila kapky deště na Palmovce. Od té doby byla mou Kapkou,“ napsal ke svému příspěvku na Instagramu Tomáš Klus a i on obohatil svůj text o trochu humoru: „Byl to první pes na světě, který byl přesvědčený o tom, že je kočka.“

Každý, kdo někdy přišel o svého domácího mazlíčka a parťáka, ví, jak je tato ztráta bolestivá. Proto se komentáře pod příspěvkem zpěváka jen kupí a všichni vyjadřují upřímnou soustrast. „Kapka, ty bláho. Smutním s vámi,“ napsala zpěvačka Ewa Farna. Podporu srdíčkem vyjádřily například také herečky Erika Stárková a Kristýna Hrušínská.

Mohlo by vás zajímat: Tamara Klusová promluvila o čtvrtém dítěti. Porody miluje!

Modrooká kráska se světlou srstí se dožila úctyhodných třinácti a půl let. Dle Tomášových slov byla jako Falco z Nekonečného příběhu a celá rodina s ní zažila mnoho úžasných chvil.

Tomáš Klus letos v květnu oslavil 37. narozeniny:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.