Ewa Farna předvedla skvělou formu. Zpěvačka jen září a těší se na nový rok

Zpěvačka Ewa Farna (30) nikdy neměla problém veřejně hovořit o svém těle. Není tajemstvím, že její hmotnost v minulosti různě kolísala. Snad i podle toho, jak byla v životě spokojená. Na začátku roku 2024 se ovšem pochlubila parádní formou a zdá se, že je skutečně šťastná.

Zpěvačka Ewa Farna zažívá skvělé období a daří se jí, na co sáhne. Nedávno jsme například psali, že díky manželovi Martinovi se stala spolumajitelkou zajímavé nemovitosti na prestižní pražské adrese. Úsměv na rtech jí vyvolalo také to, že v anketě Český slavík porazila rivalku Lucii Bílou a mohla oslavit velký triumf.

„Ten rok byl asi nejlepší, co jsem na scéně zažila. Jestli takhle vypadá třicítka, tak pojď mi, živote, dál,“ zhodnotila nadšeně uplynulý rok v bilančním příspěvku Instagramu. „Už teď se těším na opáčko v březnu, na letní sezonu a na všechno, co pro vás chystáme. Děkuju, moje komunito, že mi tohle umožňujete,“ dodala vděčně.

Že je Ewa Farna v současnosti nadmíru spokojená, bylo patrné i z videa s rozverným tanečkem, které sdílela v příběhu na svém profilu. To zároveň ukázalo, že je skutečně ve formě, což následně potvrdily také fotografie u příspěvku, jímž vítá nový rok 2024. A fanoušci jsou podle komentářů nadšení, jak moc jí to sluší.

Není tajemství, že hmotnost Ewy Farne v minulosti kolísala. Nikdy ovšem neměla problém otevřeně mluvit o své postavě a opakovaně se vymezovala vůči hejtrům. „Zpívat jsem začala ve věku 12 let, to znamená, že jsem byla dítě. Pak se přirozeně dívčí tělo mění v ženu, je to nějaký hormonální koktejl, kterým si tělo musí projít a vyrovnat se s tím, je to normální. V tomto křehkém období se začalo dít, že jsem najednou měla boky, najednou jsem měla prsa, najednou jsem byla žena, už jsem nebyla takové to dětské tintítko,“ uvedla ke své postavě Farna v  podcastu Follow Your Magic.

Mohlo by vás zajímat: Ewa Farna kvůli kritice hubnout nehodlá. Schválně si dám kachnu, říká

„Když mi někdo řekne ‚Zhubni, ty tlustá krávo‘, přece nepůjdu a neudělám ‚Ano, pane‘. To je pro mě úplná prohra. Potřebovala jsem mít prostor, abych slyšela, co potřebuju já. Co mně říká ta Ewa. V čem já se cítím dobře. Nechtěla jsem to dělat pro jiné lidi a nechtěla jsem to dělat proto, aby tady byla další jakoby ideální holka na obálce,“ vysvětlovala v minulosti Ewa v podcastu Čestmíra Strakatého.

Podívejte se na rozhovor s Ewou Farnou:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.