Prachař a Sandeva: Společné léto díky seriálu. Hodně lidí se v něm najde, shodují se

Jakub Prachař a Sara Sandeva představují seriál Jakub a Sara

Kdyby se vyhlašovala cena pro ty, kteří dokáží ideálně naplnit rčení o spojování příjemného s užitečným, letos v létě by ji jednoznačně vyhráli Jakub Prachař (40) se Sarou Sandevou (26). Zamilované dvojici totiž odpadlo složité řešení toho, kdy se při svém velkém pracovní vytížení uvidí, jelikož právě práce oblíbené herce v poslední době spojuje. Díky nejnovějšímu společnému televiznímu projektu se navíc dozvědí o tom druhém zajímavé informace.

Jaké je společně pracovat, zjistili Jakub Prachař a Sara Sandeva díky seriálu Dvojka na zabití, jehož druhou řadu nedávno dotočili. Po oblíbeném komediálním krimiseriálu ovšem společně vstoupili do dalšího projektu, který bude mimořádně zábavný jak pro diváky, tak, zdá se, i pro jeho hlavní protagonisty.

„Pracovní název je Jakub a Sara. Vždycky, když se tento formát někde ve světě realizoval, protože má už pěknou historii, jmenoval se podle jmen hlavních protagonistů. A je jedno, jestli spolu žili, nebo nežili,“ vysvětlil webu Prima Ženy Jakub Prachař.

Někdy to funguje a někdy ne

„Je to seriál, který má licenci z Kanady a už ho natočili ve více než deseti zemích. Myslím si, že je opravdu vtipný, je to pohoda a domnívám se, že se v tom spousta lidí najde. Protože je o partnerském životě, jak to funguje a někdy i nefunguje,“ doplnila svého hereckého i životního partnera Sara Sandeva. Ústřední dvojice seriálu ztvárněná právě Jakubem Prachařem a Sarou Sandevou spolu žije už sedm let, díky čemuž spolu seriáloví Jakub a Sara už ledacos zažili a navzájem se tak dobře znají.

V ložnici i kuchyni

„Je to takový náhled do ložnice, do kuchyně, zkrátka do jejich takzvaně běžného života. Jak spolu chodí nakupovat, jak spolu žijí, co si u toho říkají. A je to až strašidelné. Mně je čerstvě čtyřicet, takže jsem toho zas až tolik nezažil. I přesto jsou tam ale situace, ve kterých se člověk perfektně najde. Někdy mám až pocit, jako by to psal někdo, kdo mě zná," vysekl poklonu autorům seriálu Jakub Prachař a zároveň nechal nahlédnout do svého vlastního nitra.

Takoví jsou muži

„Jsou tam situace, ve kterých si sama říkám: ‚Aha, takže takhle přemýšlí muži.‘ Není to jen ten můj, je to obecný rys, že muži jsou takoví a nejsou takoví v některých situacích," zamyslela se před kamerou webu Prima Ženy Sara Sandeva. V jakých konkrétních situacích se Jakub Prachař poznal a co dalšího o seriálu a na sebe navzájem mladá herečka původem z Makedonie a pokračovatel významného českého hereckého rodu prozradili? Dozvíte se ve videu na začátku článku.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 3. 7. 2024

Berani, budete mít příležitost vyjasnit si vztahy s některými příbuznými. Někteří z nich občas zneužívají vaší laskavosti a vy jim posloužíte, aniž byste se nad sebou zamysleli. Den bude možná stresující a vy můžete být podráždění. Pokuste se využít tento den ve svůj prospěch a dát si život do pořádku.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.