Celebrity

24. března 2024 09:13

Vanesa Havlíková

Sara Sandeva je spokojená v džungli. Pochválila ji i Dagmar Havlová

Oblíbená herečka Sara Sandeva (26) se se svými sledujícími na sociálních sítích poměrně často dělí o všechny novinky týkající se jejího pracovního života. Nyní si dala od práce oddych a vyrazila na zaslouženou dovolenou. Ze snímku, který veřejně sdílela, jsou fanoušci nadšení. To, že jí pobyt v exotice svědčí, si myslí i bývalá první dáma Dagmar Havlová (71), která byla mezi prvními, kdo fotografii okomentoval.

Cílovou destinaci, kterou si Sara Sandeva pro svůj pobyt v zahraničí vybrala a splnila si tak sen, je ostrov v Indonésii, konkrétně mezi Čechy populární Bali. To je známé především svými dlouhými plážemi, tropickou přírodou, bohatou kulturou a úchvatnými vodopády.

Čtěte také: Jakub Prachař promluvil o vztahu se Sarou: Dodnes nerozumím tomu, na co jsem ji sbalil

Přirozenost nade vše

Právě od jednoho z vodopádů sdílela fotografii také herečka Sara Sandeva. „Někde v džungli, cestou z vodopádů, na Bali,“ napsala. Vsadila na přirozenou krásu a ukázala se bez make-upu. To herečce problém nedělá, protože takové fotografie sdílí běžně. Během chvíle se jí dostalo pochvalných komentářů od sledujících.

„Je úplně úžasné vidět ženu přirozeně krásnou,“ napsala jedna ze sledujících. „Nejkrásnější žena na české herecké scéně,“ komentuje další. „Konečně si Jakub Prachař našel někoho normálního,“ vzkazuje další z fanoušků. To, že dovolená herečce opravdu svědčí, míní také Dagmar Havlová.

„Je ti dobře, viď?“ napsala mladé herečce k fotografii. Ta hned odpověděla: „A jak, Dáši. Budu vyprávět… objímám.“ Mnoho lidí na Bali hledá inspiraci a relaxaci v přírodě, místních chrámech, tradicích a rituálech. Tamější atmosféra vás zde doslova pohltí.

Přečtěte si: Michaela Salák narazila na Bali na zásadní problém. Vadí jí hlučná mládež

„V úterý jsem se odtamtud vrátila. Nádherný kousek země. Ještě teď se z toho vzpamatovávám a ještě dlouho budu čerpat,“ rozepsala se jedna ze sledujících. Přestože je Bali mezi lidmi stále více populární, poskytuje několik odlehlých a soukromých míst, kde i veřejně známé osobnosti mohou relaxovat bez nechtěné pozornosti.

Podívejte se na rozhovor s Jakubem Prachařem, kde mluví o své partnerce:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.