Celebrity

23. března 2024 07:30

Vanesa Havlíková

Jakub Prachař promluvil o vztahu se Sarou: Dodnes nerozumím tomu, na co jsem ji sbalil

Jakub Prachař v 7 pádech Honzy Dědka

Jakub Prachař (40) je oblíbený herec a moderátor. Zřejmě málokdo by do něj však řekl, že k jeho velkým zálibám patří háčkování. Nyní přijal pozvání do talkshow Honzy Dědka, kde povyprávěl právě o tom, kdo z rodiny ho háčkovat naučil. Řeč dále přišla také na hubnutí i jeho přítelkyni Saru Sandevu (26). Prozradil, jak se dali dohromady a vysvětlil, proč jí radí, aby se s ním rozešla.

Jakub Prachař patřil vždy k oblíbeným veřejně známým osobnostem. V poslední době mu ale televizní diváci vyčítají jeho nevkusné chování během vědomostní show Máme rádi Česko. Nejčastěji jim vadí dvě věci – že je ho moc a že v televizních přenosech příliš konzumuje.

Čtěte také: Libor Bouček dostal stížnost od seniorů. Nenažraný Prachař se podle nich neumí chovat

Kvůli svému chování se byl udat na vedení televize

Jak nyní s humorem sobě vlastním prozradil v talk show Honzy Dědka, s oběma výčitkami se snaží něco dělat, sem tam drží dietu a řeší rovněž intenzitu svého televizního angažmá. „Já jsem se byl udat na vedení televize a řekl jsem, že si myslím, že je mě moc a že by mě měli stáhnout,“ objasnil.

„Bylo mi poděkováno. Zeptali se mě, jestli bych nechtěl pořad na jiné stanici, tak jsem poděkoval, že ne. Byla tam jemná nejistota a padl dotaz, co bych chtěl za to, že toho budu dělat míň. Řekl jsem, že víc peněz. Bylo mi řečeno, že ne,“ vysvětlil Jakub Prachař, proč nelze některým nespokojeným divákům vyhovět.

V talkshow se dále představila také kapela Lunetic.

Přítelkyni zahrnuje vlastnoručně vyráběnými dárky

Něco se snaží příležitostně dělat i se svou postavou. Naposledy zhubl patnáct kilo, když natáčel seriál Dvojka na zabití. „To se vyplatilo. Seznámil jsem se se Sarou a od té doby se jí omlouvám a furt jí říkám: ‚Neboj se, bude to zase jako dřív.‘ Nerozumím tomu dodnes, na co jsem ji sbalil. A mnohokrát jsem se jí zeptal, jestli by nechtěla zažít něco exkluzivnějšího. Ale ona říkala, že mě miluje. Mě to dojímá. Ale já teda miluju ji za to, že mě vzala na milost,“ vyznal své partnerce lásku v 7 pádech Honzy Dědka.

Saru mimo hezkých slov zahrnuje také vlastnoručně vyráběnými dárky. Jakub totiž vyniká v ručních pracích a specializuje se na háčkování, což doložil přímo během natáčení, kde Honzovi Dědkovi před zraky kamer a publika uháčkoval šálu. Tou obdaroval i svoji partnerku. „Sáře jsem uháčkoval šálu z takové béžové vlny. Moje dívka má ráda převážně béžovou. Ta šála měla kilo a půl a tam jsem si dovolil udělat krátký sloupek volnější. Na konci řady musíš trefit počet uzlíků, když to netrefíš, tak se ta věc začne rozšiřovat. Začneš šálou a najednou z toho máš trojúhelník,“ poučil Honzu Dědka Jakub Prachař s tím, že háčkovat ho naučila jeho babička.

Přečtěte si: Vojta Kotek o výchově syna: Inspiruju se staršími kolegy, kteří už mají praxi

„To je z doby, kdy si moje babička spletla moji entitu s vnučkou. Takže to mě naučila, dodnes to dělám. A teď jsem to naučil svoji dceru a doufám, že ona to pak naučí svoji dceru i syna, jak je to v naší rodině běžné,“ vysvětlil Jakub Prachař v 7 pádech Honzy Dědka, které můžete sledovat každé úterý ve 21:40 na Primě.

Pozvání do talkshow přijal také moderátor Libor Bouček. Co prozradil?


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.