Celebrity

19. března 2024 14:40

Vanesa Havlíková

Vojta Kotek o výchově syna: Inspiruju se staršími kolegy, kteří už mají praxi

Vojtěch Kotek v 7 pádech Honzy Dědka

Vojta Kotek (36) je oblíbený herec, ale také jednou z hlavních tváří zábavné show Máme rádi Česko. V talkshow u Honzy Dědka se pokusil vysvětlit, jak se vyrovnává s věčnou smůlou v populární soutěži, a prozradil, jak vychovává svého syna.

Hned na úvod talkshow přišla řeč na pořad Máme rádi Česko a věčnou smůlu Kotka, přičemž slova se ihned ujal jeho soupeř Jakub Prachař, který byl taktéž hostem. „Dovolte mi, než promluví nadnárodní oceněný umělec, abych se vymluvil ze své frustrace,“ uvedl na úvod.

Čtěte také: Tragikomická vzpomínka Vojty Kotka: Narodil jsem se s deformovanou hlavou

„Kdykoli jsme byli na konkurzu na jakoukoli filmovou roli, vždycky ji vyhrál Kotek. Když dělal neúspěšný pořad o kutilství, dostal obrovskou reklamní kampaň od jednoho nejmenovaného řetězce. A tak dále a tak dále a tak dále. Tak snad mi to jedno vítězství sakra přejete, ne,“ rozčílil se Prachař v 7 pádech Honzy Dědka.

Kotek se při výchově syna inspiruje u starších kolegů

A přisadil si i Libor Bouček. „V roce 2005 byla jediná moje šance se dotknout toho dementního zrcátka, ceny TýTý, já tam jdu, měl jsem ty hadry, nominovaný jako objev roku. A najednou tam sedmnáctiletý Kotek, ten jeho bezelstný výraz, že je šťastný. A pak moderoval Českou Miss 2005,“ řekl moderátor s tím, že to s Kotkovou smůlou není zase tak zlé, jak by se ze sledování pořadu Máme rádi Česko mohlo zdát.

Kromě Vojtěcha Kotka se v talkshow představil také Libor Bouček

A i doma se Vojtovi daří. S manželkou Radanou vychovávají syna Huberta. „Co se týče výchovy, inspiruju se staršími kolegy, kteří už mají praxi. Jak tady kolega Bouček říkal, že synovi zapírá, že existují i jiné kluby než Sparta, já jsem se poučil, a protože jsem slávista, začal jsem svého syna už od začátku učit, aby dal ruce nahoru na slovo Slavia,“ pochlubil se svými dílčími výchovnými úspěchy Kotek v 7 pádech Honzy Dědka, které můžete sledovat v úterý ve 21:40 na Primě.

V talkshow se představil také Jakub Prachař:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.