Celebrity

10. února 2024 13:26

Vanesa Havlíková

Michaela Salák narazila na Bali na zásadní problém. Vadí jí hlučná mládež

Exotický ostrov v Indonésii patří mezi českými celebritami k oblíbeným místům. Aktuálně na něm tráví dovolenou například Emma Smetana (35) či Martina Pártlová (44). Michaela Salák a její manžel Saša zde mají dokonce vlastní bydlení. Právě manželka hokejisty Saláka, která je šestinásobnou matkou, nyní popsal, co jí na ostrově vadí.

Manželé Salákovi si před více než pěti lety na indonéském ostrově dokonce pořídili luxusní sídlo, které po celou dobu pravidelně navštěvovali. V loňském roce ale oznámili, že jejich bydlení bude na prodej. V domě totiž podle Michaely bydlí duch.

Čtěte také: Luxusní vila Salákových na Bali bude k mání. Hokejista prodává bydlení i s duchem

Než však sídlo bude patřit jinému majiteli, rozhodli se, že si vilu ještě pořádně užijí. Kromě koupání v oceánu, sluníčka, vodopádů a pozorování úchvatné přírody, se však najdou i věci, které Salákovým chybět nebudou. Jednou z nich je například rámus, který musí pravidelně tolerovat, a na který si nyní šestinásobná maminka také postěžovala.

Postěžovala si na hluk

„Jo, tak tohle cool místo máme kousek od baráku. Úplně ne šálek mého čaje. Asi jsem stará, nudná a bolí mě tetování. Nikdy mě nebavili kluci na tom dřevě na kolečkách. Každý čtvrtek mi hučí v hlavě,“ postěžovala si Michaela Salák na sociálních sítích a přidala video, které zachycuje zmiňované místo, na kterém se pravidelně konají večírky, během nichž si lze pořídit i tetování.

Rámus nevadil jen Míše, ale i manželovi Sašovi. Ten se rozhodl, že s tím zkusí něco udělat, aby si v nočních hodinách jeho rodina užila konečně ticho a mohli v klidu spát. „Saša je šel zkontrolovat. Prý to nevypnou. Ach jo. Chci už spát!“ povzdechla si po celém dni. Nezbývá jí tedy nic jiného než doufat, že se tato akce bude pořádat jen ve čtvrtek a ostatní dny se manželé s dětmi v klidu vyspí.

Na dovolenou vyrazila také Jiřina Bohdalová s dcerou:

Sdílejte článek
Štítky dovolená hokejista bydlení Bali Indonésie hluk Česko vila Alexander Salák Michaela Saláková trable

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.