Celebrity

8. ledna 2024 11:05

Josef Šťastna

Gábina Partyšová si dopřála luxusní dovolenou v Asii. Noc v hotelu za 21 tisíc korun

Moderátorka Gabriela Partyšová (45), která momentálně tvoří pár s miliardářem Igorem Faitem (58), umí tvrdě pracovat, ale také umí vychutnávat pohodu v luxusních hotelech po celém světě. Nyní fanouškům ukázala, jak trávila dovolenou v Malajsii a Singapuru.

Gábina Partyšová, která vešla ve známost veřejnosti jako manželka podnikatele Josefa Kokty, patří k ženám, které si umí naplno vychutnat odpočinek. Žena, která se v poslední době ve společnosti objevuje po boku miliardáře Igora Faita, na konci loňského roku vzala syna Kristiana a vyrazila na cesty. Miliardář jel s nimi a výlet si také užil. Gábina a její drazí muži prožili dvanáct dnů v Malajsii a v Singapuru.

„Slavili jsme v Singapuru i Igorovy narozeniny, které má koncem roku. Naše dovolená byla tentokrát dost poznávací. Viděli jsme několik krásných míst, a to včetně Kuala Lumpuru,“ popsala moderátorka pro Super.cz s tím, že hodně času během dovolené trávili také na golfových hřištích.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Zamilovaná Gabriela Partyšová promluvila o vztahu s miliardářem

„Kromě golfu jsme si užívali i masáže a wellness uprostřed deštných pralesů a začátkem ledna jsme se přesunuli do Kuala Lumpuru, kde jsme navštívili ikonická místa a spali jsme v hotelu s výhledem na Petronas Towers,“ dodala Partyšová, která stihla navštívit také nádherné souostroví Langkawi.

O Gábinu a jejího syna bylo skvěle postaráno nejen přes den. Ubytování si užili v luxusním resortu v Desaru, kde noc pro dva vychází kolem 21 tisíc korun. To je částka, se kterou řada českých rodin musí vyjít celý měsíc.

Gábina Partyšová řekla, co se jí líbí na mužích:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.