Celebrity

14. října 2023 06:00

Kisa Císařová

Zamilovaná Gabriela Partyšová promluvila o vztahu. Část srdce má v Praze, druhou v Brně

30+ Otázek Gábina Partyšová

Už nějakou dobu Gabriela Partyšová (45) jen září. Kromě spokojenosti v profesním životě za tím stojí, jak už to tak bývá, láska. Zelenooká moderátorka sice není tou osobou, která by po jistých životních zkušenostech, a především nepříjemném a složitém prvním i druhém rozvodu, ráda vyprávěla o svém soukromí. I tak ale prozradila, na jakém ne úplně typickém místě se se svým současným partnerem potkala, čím ji okouzlil a co mají společného.

„Golf je jednou z věcí, která nás spojuje, protože spolu trávíme i golfové dovolené. Na golfu jsme se vlastně i seznámili, respektive potkali a oslovili,“ prozradila Gabriela Partyšová, kde se poprvé střetli s podnikatelem Igorem Faitem (57). Poté, co přeskočila jiskra a partneři měli možnost poznat se víc, zjistili, že to není jen venkovní sport, co je pojí. „Je toho spoustu. Máme rádi veškerý sport. Máme rádi cestování. Máme rádi dobré víno. Máme rádi… zkrátka, máme se rádi,“ zakončila svou odpověď vtipně a s úsměvem na rtech drobná černovláska.

A čím konkrétně dokázal Gabrielu Partyšovou brněnský podnikatel okouzlit a získat si její srdce? „Je to charismatický, velkorysý člověk. Nemyslím si ale, že je to úplně tak, že si vás člověk něčím získá. Je tam chemie, je tam to, že je vám s ním dobře, takže asi tou svojí krásnou energií, kterou šíří kolem,“ zamyslela se v pořadu 30+ Otázek Gabriela Partyšová.

Stejně jako Gábina je i Igor Fait brněnským rodákem. Jelikož ale profesní život má Gabriela spojený vesměs s Prahou, žije ve vile nedaleko od jejích hranic. Rodinný dům je ale strategicky umístěn kousek od nájezdu na dálnici D1, aby měla Gábina do rodného města co nejsnazší cestu. „Do Brna jezdím poměrně často. V Brně mám část rodiny, takže jezdím za nimi. A teď tomu osud dal, že z Brna mám i přítele. To znamená, že jsem tam skoro každý týden,“ odpověděla Gábina moderátorce Kise Císařové na dotaz, kolik času v současné době tráví cestami a pobytem v rodném městě.

Při úvahách o Brnu Gabriela Partyšová také prozradila, že část svého srdce má stále v Brně, stejně jako je částí srdce už v Praze. Konec konců bydlí u ní a pracuje v ní už pětadvacet let. Ovšem v moderátorčině domě ve Středočeském kraji mají jednoznačně své místo i věci a předměty z největšího města na Moravě. Ve videu v úvodu článku se můžete podívat, co brněnského má Gabriela Partyšová doma. Pořad se totiž natáčel přímo v domově oblíbené moderátorky. Věděli jste mimochodem, jak dobře Gábina hraje na piano?

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.