Gabriela Partyšová žije jako královna. Ve vile nechybí krb, krytý bazén i krásná zahrada

Domov je místo, kam se těšíme a je nám tam dobře. Je to naše útočiště, oáza klidu, kde se můžeme radovat a nabírat sílu. Stejně tak vnímá svůj domov i úspěšná moderátorka Gabriela Partyšová (45), která momentálně tvoří pár s miliardářem Igorem Faitem (57). Miluje cestování, ale také klid, který jí nabízí dům za Prahou. Partyšová své království sdílí se synem Kristiánem a rodiči.

„Mám to tady ráda. Je to oáza klidu. Naše vztahy v rodině jsou pěkné, hodně si vzájemně pomáháme. Můj partner žije s dětmi v Brně, mém rodišti, ale vídáme se často. Zatím nám to takto vyhovuje,“ uvedla Partyšová pro web Super.cz.

Jelikož je moderátorka milovnicí přírody a vždy ráda uteče od ruchu hlavního města, když se objevil volný pozemek u lesa, Gábina měla jasno.

Přečtěte si také: Chantal Poullain ukázala útulné bydlení. Promluvila o svém vkusu a vztahu se synem

V minulosti moderátorka mluvila o tom, jak jí učaroval pozemek u lesa. „Náš kamarád nám doporučil makléře, který v Petříkově prodával pozemky. Ukázal nám tři, a když jsme přijeli sem a viděli ten les a výhled do údolí, hned jsme se rozhodli. Žádné další objíždění se nekonalo,“ vysvětlila v rozhovoru pro web idnes.cz.

Starat se ale o tak velký dům se zahradou, není vždy jednoduché a bezpochyby je to také finančně náročné. „Zahrada má skoro 4 000 metrů, dům je jednopodlažní, ale rozlehlý. Před tím, než začala krize s energiemi, jsem si pořídila tepelné čerpadlo a teď mi na střechu budou dávat fotovoltaiku a tyhle věci mi ušetří peníze, mám i studnu,“ prozradila v rozhovoru pro Super.cz.

Menší práce na zahradě zastane moderátorka sama, ale na větší údržbu si párkrát do roka pozve profesionály. „Míváme tady zahradníky, už je moc dobře známe, přijedou tak třikrát do roka na velkou údržbu zahrady.“

Mohlo by vás zajímat: Bydlení Petra Pavla: Na Hradě má k dispozici tři byty, nechce ale opustit skromný dům

Nechybí krb ani krytý bazén

Teplo domova a to pravé pohodlí vytváří krb, který moderátorka s rodinnou ocení především během chladných měsíců. Kromě krbu má dřevostavba také podlahové vytápění. Na rozlehlé zahradě moderátorka ráda relaxuje, v oblibě má hlavně cvičení jógy. Po sportu se může zchladit v krytém bazénu, který má ideální rozměry.

„V létě žijeme prakticky na zahradě a v zimě miluju zapálit si oheň v krbu a povídat si se svými blízkými,“ dodala Partyšová pro Super.cz Partyšová. Podívejte se do fotogalerie na fotky, jak byl dům zařízený v roce 2006.

Podívejte se na rozhovor s Gabrielou Partyšovou:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.