Chantal Poullain ukázala útulné bydlení. Promluvila o svém vkusu a vztahu se synem

Bydlení Chantal Poullain

Česko-francouzská divadelní a filmová herečka Chantal Poullain ukázala své domácí hnízdečko a promluvila mimo jiné o svém vkusu, práci a synovi Vladimírovi Polívkovi.

Charismatická Chantal Poullain (66) v sobě francouzskou krev nezapře. Vždy elegantní, upravená a sympaticky vyhlížející herečka ukázala svůj domov. Hereččinu osobnost v něm spatříte na první pohled. Všude má spousty vzpomínek, obrazů a dekorací, kterými si zvelebila bydlení ve stylu Provence. Nesmí chybět ani stojan na víno a v něm několik výběrových lahví, které může nabídnout návštěvám nebo naopak potěšit dobrou sklenkou sama sebe.

Mohlo by vás zajímat: Do Bolka jsem se zamilovala hned, říká Poullain. Šedé Československo ji šokovalo

Dřevo je dominantou a najdete ho v kuchyni, ale i v jídelně. Chantal Poullain sama sebe považuje za společenského tvora. Velký důraz proto klade na jídelní stůl, u kterého se ráda setkává se svými přáteli a rodinou. „Potřebuji, aby se k němu vešlo hodně lidí a abychom se všichni mohli kolem něj scházet. Tenhle stůl už toho hodně zažil, třeba improvizované návštěvy synových kamarádů, když se mnou ještě bydlel. Prakticky každý večer tu byla velká společnost, a to mám ráda,“ prozradila pro pořad Showtime.

V pražském bytě žije momentálně sama, což jí ale nevadí. „Jsem klaustrofobik, musím mít kolem sebe dostatek prostoru. A tyhle staré byty s vysokými stropy jsou pro mě kouzelné,“ rozplývala se herečka nad architekturou.

Se synem má blízký vztah

Do rodné Francie by se prý přestěhovala jen kvůli lásce, i když má tato země zvláštní místo v jejím srdci a ráda se do ní vrací. V Česku proto herečku zajisté drží i láska k synovi. „Já ji potřebuju. Já mu klidně zavolám, že se potřebuju smát. A on přijede, já se zasměju a on pak zase jede,“ popisuje Chantal svůj blízký vztah s Vladimírem Polívkou, kterého má s bývalým manželem Bolkem Polívkou (73).

Čtěte také: Vladimír Polívka o majetku svého otce: Neuvažuju tak, že bych dědil království

Herečka se nyní naplno věnuje práci. Hraje v divadle, píše další knihu, připravuje koncerty a ve volném čase dohlíží na chod Nadace Archa, která pomáhá upravovat dětská oddělení nemocnic.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.