Celebrity

22. ledna 2024 12:50

Eliška Reiglová

Dovču si zatím moc neužíváme. Dcera Martiny Pártlové skončila na Bali v nemocnici

Zpěvačka Martina Pártlová (44) s partnerem a dcerou se rozhodli opustit mrazivé Česko a vyrazit na dovolenou. Zvolili Bali, jednu z destinací, která je v poslední době nejen mezi slavnými osobnostmi velmi populární. Z exotického ráje toho ale zatím moc neviděla, její dcerka Stella totiž kvůli zdravotním potížím skončila v nemocnici.

Bali je v poslední době jednou z nejoblíbenějších dovolenkových destinací a mrazy svírající Českou republiku přímo vybízejí k odjezdu za teplem. Martina Pártlová a Josef Vařeka vyrazili s dcerou právě na tento indonéský ostrov, odpočinek na pláži se ale nekoná. Malá Stella totiž byla hospitalizována v nemocnici.

„Jsem vám chtěla říct, že dovču si zatím moc neužíváme… Stellinka si něco přivezla s sebou z ČR a nakonec jsme skončili v nemocnici. Už jsme tu druhou noc a pořád všichni spíme. Naštěstí už je lepší a zítra nás snad pustí,“ napsala Pártlová k fotografii dcery na nemocničním lůžku, na kterém s ní leží i starostlivý tatínek.

Čtěte také: Martina Pártlová otočila a zrušila své zásnuby: Svatbu teď nemáme v plánu

Leckdo by si pomyslel, že onemocnět a skončit v nemocnici v exotice je skutečná noční můra, která se prodraží a navíc ani nebude péče adekvátní či na úrovni. Opak je ale pravdou, o dceru zpěvačky je podle Pártlové fantasticky postaráno a lékaři i sestry jsou vřelí také k rodičům. Problémem dokonce není ani jazyková bariéra.

„Pokud se vám něco takového stane na Sabě, tak nemusíte mít strach. Nemocnice je tu fajná a je asi 5 minut od bydlení. Pokoje mají každopádně lepší jak u nás… Stella si může vybrat ze tří chodů, personál je anglicky mluvící, milý a nikdo se nediví, že tu chceme zůstat se svým dítětem,“ dodala Pártlová, která se pravděpodobně už zítra vrátí k dovolené, kterou si s rodinou přála.

Jak to nakonec bude se svatbou Martiny Pártlové?

Sdílejte článek
Štítky nemoc nemocnice dovolená dcera Bali Martina Pártlová Josef Vařeka Saba

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 4. 5. 2024

Berani, dnes se možná nebudete moci soustředit na práci. Vaše hlava může být v oblacích a váš smysl pro detail vás může poněkud zklamat. Netřeba dodávat, že tento den není vhodný k tomu, abyste se pouštěli do nových, obtížných nebo komplikovaných úkolů. Soustřeďte se na rutinní činnosti, které zvládnete bez přemýšlení. Takto zvládnete celý den, aniž byste se z toho zbláznili.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.