Celebrity

28. listopadu 2023 10:30

redakce Prima Ženy

Proč už nevídáme 3v1? Leitgeb, Pártlová a Arichteva přiznaly neshody

Fanoušci slavného tria proslulého sdílením humorných situací ze života si mohli všimnout, že po zrušení naplánovaných besed zrušilo i konec pravidelného vysílání v rádiu. Nikol Leitgeb (37), Martina Pártlová (44) a Veronika Arichteva (37) se vyjádřily k důvodům jejich rozpadu.

Trojice se skvěle doplňovala, natáčela vtipná videa a před pár lety, v době jejich největší slávy, je zaznamenal snad každý. Proslavily se také vlastním merchem se slogany jako ‚Bude prdel', který vznikl při příležitosti oznámení těhotenství Veroniky Arichtevy. Proč už je spolu nevídáme?

Jak nedávno uvedla Martina Pártlová v 7 pádech Honzy Dědka, jejich humor byl založený na svobodném životě bez dětí, jehož zdroj se s mateřstvím všech tří jaksi vytratil. Nyní už je neuslyšíme ani v rádiu. „Asi jste si všimli, že už nejsme v éteru. Ač nám Evropa 2 pořád drží flek, čehož si kurde (vulgární výraz užívaný zejména na Ostravsku, pozn. red.) strašně vážíme, zatím nemáme v plánu se vracet. Po těch sedmi krásných letech jsme si uvědomily, že už jsme vám řekly všechno, co jsme chtěly a že je dobré umět včas skončit. Ať nehloubíme dno víc, než je třeba. A že my ho hloubit umíme!“ napsaly oficiální vysvětlení na sociální sítě.

Martina Pártlová byla v 7 pádech Honzy Dědka zahnána do kouta – partner ji veřejně požádal o ruku:

Rozdílný názor na výchovu?

Jedním z důvodů má být ale i to, že Nikol Leitgeb a Veronika Arichteva mají diametrálně odlišné názory na výchovu dětí. Šušká se, že mělo jít o tak velké neshody, že Nikol údajně nebyla pozvána na kolaudaci Veroničina nového domu. Pro Blesk Arichteva tuto informaci upřesnila s tím, že žádnou kolaudaci ani neplánovali. „Bohužel teď prostě není tolik času, kolik jsme si myslely, že bude,“ dodala herečka k odloučení s kamarádkami. Zatímco ji zaměstnává dokončování domu a stěhování, Nikol se plně věnuje vlastnímu nadačnímu fondu a Martina chystá novou desku. K tomu má samozřejmě každá z nich rodinu a chce trávit čas s partnerem a dětmi.

Veronika Arichteva tedy neshody s kamarádkami nevyvrátila, zároveň ale doplnila, že nejde o nic zásadního: „V každém kamarádství je to občas nahoru a dolů, myslím, že je to stejné jako v manželství,“ řekla Blesku a dodala: „Ano, občas se s holkami pohádáme, určitě to není jen s Nikčou, je to i s Marťou, ale pak se zase udobříme.“

Stejný názor mají i ostatní členky 3v1, jak se zdá. V reakci na tyto otázky o jejich vztahu totiž zveřejnily na Instagramu příběh, ve kterém je snímek jejich společného videohovoru i s popisem:
– „Ty v*le taky vám volal Blesk, že prý jsme se pohádaly a nebavíme se?“
– „Jo, já jim řekla, že se hádáme už 12 let.“
– „Já řekla to samé,“ shodly se.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.