Celebrity

9. října 2023 07:09

Eliška Reiglová

Martina Pártlová se bude vdávat. Před žádostí o ruku partnerovi vyčinila

Martina Pártlová se zasnoubila v 7 pádech Honzy Dědka

V 7 pádech Honzy Dědka už se slavily kulatiny, oznamovalo těhotenství i kandidatura na prezidenta. Zásnuby tady ale ještě nebyly. Až teď! Před zraky moderátora a diváky jeho talkshow se žádosti o ruku dočkala zpěvačka Martina Pártlová. Překvapená řekla „ANO“ otci její dcery Stelly Josefovi Vařekovi. Jak to proběhlo?

Začalo to jako klasický partnerský rozhovor, který moderátor Honza Dědek běžně ve své talkshow vede a ani v zákulisí nic nenasvědčovalo tomu, že se za chvíli na pódiu má odehrát důležitá událost v životě Martiny Pártlové a jejího partnera Josefa Vařeky. Během rozhovoru se špičkovali, zvlášť na téma jejich věkového rozdílu, který Josef ještě zvýraznil hladkým oholením. Martina navíc před nečekanými zásnubami a příjezdem do Švandova divadla Josefovi pěkně vyčinila.

„Dostal vynadáno, včera byl ještě zarostlej a vypadal trošku starší a blbec se mi dneska ráno oholil. Říkala jsem: ‚Proč jsi to udělal, vypadáš o dvacet let mladší.' Ve skutečnosti je tam jen 14 let,“ vytmavila nic netušící Martina, ale s tím, že jinak si z jejich věkového rozdílu moc nedělá. „Mně se na něj po ránu dívá hezky, co vidí on, mě nezajímá,“ smála se zpěvačka.

Čtěte také: Pártlová a Arichteva investují obří částky do bydlení. Jedna se bojí kolapsu

Josef si utahoval z toho, jak se snaží zastavit stárnutí. „Nechala se namotat a z Polska si objednala polštář proti vráskám. Chápeš ne, co Poláci mohli převratného vymyslet proti vráskám. Já jsem změnu ještě nevypozoroval,“ bavil se Vařeka. „Používám ho čtyři noci. Dočkej času jako husa klasu,“ hájila svůj kauf Pártlová.

Neohrabané seznamování

A čekat Vařeka umí. Počkal si nejen na správnou chvíli k zásnubám, ale i při samotném seznamování. „Dal nás dohromady Marcus Tran, který říkal, že má takového fajn kamaráda, že je hrozně hodný…,“ prozradila Pártlová. „Ona byla zoufalá, já byl zoufalý. A on říkal, že ona by potřebovala dítě, já jsem nevěděl, že potřebuju dítě. Ptal jsem se Máry, jestli mám koupit kytku, tak jsem koupil kytku. Martina mě ten večer vyhodila. Tak se mi to povedlo až napodruhé,“ vzpomíná Vařeka.

„On chtěl otravovat furt dál, ale Marcus mu poradil, aby se mi tři týdny neozýval. Tak nevolal. A to teda bylo to, proč jsem pak řekla: Pojď sem,“ přiznala Martina. Investice do květiny se mu nicméně vyplatila. „Tak Martina měla barák, bazén a já jsem bydlel na Chodově v pronájmu. Tak jsem říkal, tak co. A najednou mám taky barák, bazén…,“ vypočetl si s humorem Pepa.

Nečekaná žádost o ruku

A v baráku s bazénem se jim žije hezky. Bez větších hádek. Sem tam nějaká drobnost… „Rozčiluje mě, že za ním furt chodím a uklízím. Že mám doma dvě děti,“ vyčetla Josefovi Martina. „Tak je pravda, že třetí už nestihneme, že jo. Ježiš, to jsem tak nemyslel jako. Já nechci zpátky na Chodov, Martino,“ vrátil jí to okamžitě Josef.

Tím nahrál Honzovi Dědkovi na otázku, zda by si ten bejvák nechtěl pojistit svatbou. „My jsme jako by tu svatbu nestihli před početím. A v rámci početí to nemělo smysl, to by nebyl mejdan. Byl jsem na jedné svatbě, která byla během početí, od Martiny kolegyně od Nikoly (Nikol Leitgeb, za svobodna Štíbrová, pozn. red.). Jediný já a její táta jsme se tam zdělali,“ vymlouval se, proč ještě neudělal ten krok, na který Martina čeká.

Čtěte také: Tvař se roztomile, platí nás za to. Které matky sdílejí fotky dětí a které vůbec

Pártlová přitom jen mlčela. „Stelle jsou dva roky,“ připomněl mu Honza Dědek. „Dobře, co mám dělat?“ poprosil ho o radu Vařeka. „Požádat ji o ruku?“ poradil mu Dědek a ani on v tu chvíli netušil, že ho Josef Vařeka skutečně poslechne. „Vezmeš si mě?“ zeptal se vážně šokované Martiny Pártlové. Na její překvapenou reakci se můžete podívat už v úterý 10. října ve 21:35 v 7 pádech Honzy Dědka.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.