Nikol Leitgeb dostane medaili od Senátu: Budu nervózní a určitě řeknu nějakou blbost

Herečka Nikol Leitgeb se na sociálních sítích pochlubila krásnou novinou. Získá Stříbrnou medaili předsedy Senátu. Ta se uděluje osobnostem z řad vědců, umělců, sportovců a dalším osobám, které vynikly ve svých oborech či vykonaly zvláštní čin.

Influencerka Nikol Leitgeb (36) už se nějakou dobu věnuje charitativní činnosti a na svém profilu organizovala řadu sbírek na pomoc potřebným, díky kterým se podařilo vybrat spousty finančních prostředků. Její aktivita neunikla ani politikům, kteří se ji za to rozhodli ocenit.

Mohlo by vás zajímat: Nikol Leitgeb neudržela emoce: Jak někdo může nechat dítě v autě? Co je to za lidi?

„Vážená paní Leitgeb, je nám velkým potěšením Vám sdělit, že předseda Senátu Parlamentu České republiky pan Miloš Vystrčil se rozhodl udělit Vám nejvyšší ocenění horní komory českého parlamentu – Stříbrnou medaili předsedy Senátu. Stříbrnou medaili předseda Senátu uděluje osobnostem, kterých si váží pro to, že konají v souladu s hodnotami, na nichž byl ustanoven i český Senát,“ píše se v e-mailu, který influencerka obdržela.

A jaká byla první reakce samotné Nikol? „Byla jsem překvapená. Senátor, docent Ondřej Šimetka, mě sice před časem kontaktoval a ptal se, jestli by mi nevadilo, kdyby mě navrhl, ale nemyslela jsem si, že se to opravdu nakonec stane,“ sdělila Leitgeb pro Prima Ženy.

Humor sobě vlastní a starost s oblečením

Část onoho e-mailu Nikol zveřejnila na svém Instagramu a k fotce doplnila popisek s humorem sobě vlastním. „Co si vemu na sebe, co si vemu na sebe, co si vemu na sebeeeeee,“ napsala k příspěvku na sociálních sítích. Pod fotkou se okamžitě začaly hromadit komentáře od fanoušků a přátel. „Gratuluju,“ napsala například Tereza Brodská. „Zaslouženě! Tvůj pozitivní zásah do společnosti je obrovskej! Moc blahopřejeme!“ okomentoval jiný uživatel.

Čtěte také: Tvař se roztomile, platí nás za to. Které matky sdílejí fotky dětí a které vůbec

Členku uskupení 3v1 jsme kontaktovali, abychom se zeptali, zda už měla čas svůj významný outfit na den D promyslet. „Něco si vezmu. To si pak budu vyčítat. A pak tam půjdu. Budu nervózní, zakopnu a určitě řeknu nějakou blbost. Jako vždycky,“ řekla Nikol pro Prima Ženy. A z čeho má ona sama za sebe největší radost? „Nejvíc pyšná jsem na projekt Rodina. A pak samozřejmě na svou komunitu na Instagramu, na svou instarodinu, která mě zatím nenechala ve štychu a doteď jsme spolu dali dohromady přes 40 milionů pro ty, kteří zrovna potřebovali,“ vyjádřila svůj vděk směrem ke svým sledujícím dojatě Nikol.

Podívejte se na video z roku 2019, kdy Nikol Štíbrová uspořádala jednu z prvních sbírek:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.