Celebrity

1. března 2023 10:15

Marie Makovská

Nikol Leitgeb ukázala fotky z dětství. Ti tvoji rarášci ti z oka vypadli, píšou lidé

Influencerka a bývalá herečka a zpěvačka Nikol Leitgeb (36), dříve Štíbrová, sdílela na Instagramu sérii vtipných fotek ze svého dětství. Pokud jste někdy zkoušeli porovnávat svoje staré fotky s fotkami svých dětí, možná jste také poznali úžasnou sílu genetiky. Některé snímky malé Nikol totiž vypadají, že na nich jsou její synové, jen s černobílým filtrem.

Věnec špekáčků

Každý takovou fotku máme. Dítě s buclatými tvářemi, se silnějším okolím loktů a kolen. Holčičky většinou v šatičkách a kluci v kalhotách s laclem. Malá Nikol Leitgeb na první fotce pózuje v roztomilých bílých šatech s límečkem. „Věnec špekáčků“, napsala influencerka a v podobném vtipném duchu se nesou i ostatní fotky, které na svém instagramovém profilu sdílela.

Mohlo by vás zajímat: Nikol Leitgeb neudržela emoce. Jak někdo může nechat dítě v autě? Co je to za lidi?

Když to ještě bylo legální

Dvojnásobná maminka Nikol se nenápadně dotkla také ožehavého tématu, a sice dětského chodítka. Před lety jsme ho měli všichni, dnes se ale už fyzioterapeuti a další odborníci podobným pomůckám vyhýbají velkým obloukem. Doba se změnila a s ní i pohled na psychomotorický vývoj dětí.

Neskutečná podoba

Všechny fanoušky a mezi nimi i nemálo celebrit však na fotkách zaujala hlavně neskutečná podoba malé Nikol s jejími dvěma syny, Mathiasem a Tobiasem. „Ahá! Ty kucí jsou po tobě takový řízci,“ napsala herečka Aňa Geislerová. „Ti tví rarášci ti z oka vypadli,“ přidala se spisovatelka Kristýna Hlaváčková.

Přečtěte si také: Nikol Leitgeb ukázala dětský pokojíček svých synů. Vládne tam džungle a zelená barva

Nikol Štíbrová je známá influencerka, proslavila především díky spolupráci s Martinou Pártlovou a Veronikou Arichtevou, se kterými tvoří populární trio 3 v 1. S Martinem Kynclem má Nikol syna Mathiase Kyncla (*2017), v roce 2018 se rozešli a v roce 2020 oznámila vztah s Petrem Leitgebem, se kterým mají syna Tobiase (*2021). Na sociálních sítích se ale můžete častěji setkat s přezdívkami synů Mauglí a Radovan.

Štíbrová, Pártlová a Arichteva v Show Jana Krause:

Sdílejte článek
Štítky fotka Instagram herec Nikol Štíbrová Martina Pártlová dětství Anna Geislerová Influencer

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.