Celebrity

1. března 2023 10:15

Marie Makovská

Nikol Leitgeb ukázala fotky z dětství. Ti tvoji rarášci ti z oka vypadli, píšou lidé

Influencerka a bývalá herečka a zpěvačka Nikol Leitgeb (36), dříve Štíbrová, sdílela na Instagramu sérii vtipných fotek ze svého dětství. Pokud jste někdy zkoušeli porovnávat svoje staré fotky s fotkami svých dětí, možná jste také poznali úžasnou sílu genetiky. Některé snímky malé Nikol totiž vypadají, že na nich jsou její synové, jen s černobílým filtrem.

Věnec špekáčků

Každý takovou fotku máme. Dítě s buclatými tvářemi, se silnějším okolím loktů a kolen. Holčičky většinou v šatičkách a kluci v kalhotách s laclem. Malá Nikol Leitgeb na první fotce pózuje v roztomilých bílých šatech s límečkem. „Věnec špekáčků“, napsala influencerka a v podobném vtipném duchu se nesou i ostatní fotky, které na svém instagramovém profilu sdílela.

Mohlo by vás zajímat: Nikol Leitgeb neudržela emoce. Jak někdo může nechat dítě v autě? Co je to za lidi?

Když to ještě bylo legální

Dvojnásobná maminka Nikol se nenápadně dotkla také ožehavého tématu, a sice dětského chodítka. Před lety jsme ho měli všichni, dnes se ale už fyzioterapeuti a další odborníci podobným pomůckám vyhýbají velkým obloukem. Doba se změnila a s ní i pohled na psychomotorický vývoj dětí.

Neskutečná podoba

Všechny fanoušky a mezi nimi i nemálo celebrit však na fotkách zaujala hlavně neskutečná podoba malé Nikol s jejími dvěma syny, Mathiasem a Tobiasem. „Ahá! Ty kucí jsou po tobě takový řízci,“ napsala herečka Aňa Geislerová. „Ti tví rarášci ti z oka vypadli,“ přidala se spisovatelka Kristýna Hlaváčková.

Přečtěte si také: Nikol Leitgeb ukázala dětský pokojíček svých synů. Vládne tam džungle a zelená barva

Nikol Štíbrová je známá influencerka, proslavila především díky spolupráci s Martinou Pártlovou a Veronikou Arichtevou, se kterými tvoří populární trio 3 v 1. S Martinem Kynclem má Nikol syna Mathiase Kyncla (*2017), v roce 2018 se rozešli a v roce 2020 oznámila vztah s Petrem Leitgebem, se kterým mají syna Tobiase (*2021). Na sociálních sítích se ale můžete častěji setkat s přezdívkami synů Mauglí a Radovan.

Štíbrová, Pártlová a Arichteva v Show Jana Krause:

Sdílejte článek
Štítky fotka Instagram herec Nikol Štíbrová Martina Pártlová dětství Anna Geislerová Influencer

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 4. 2024

Berani, vyhlídky na dnešní den jsou vynikající. Současné uspořádání planet a poněkud tísnivá atmosféra posledních dnů vás inspirují ke změně prostředí a návštěvě nových míst. Proč si nenaplánovat malý výlet? Všechna znamení naznačují, že právě teď je pro takové dobrodružství ta nejlepší doba. Pokud budete otálet, budete se cítit opět zaseknutí ve staré rutině.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.