Celebrity

28. října 2023 13:29

Tomáš Durčák

Martina Pártlová otočila a zrušila své zásnuby: Svatbu teď nemáme v plánu

Martina Pártlová řekla, jak to opravdu bylo s žádostí o ruku

Když začátkem října Martina Pártlová v talkshow 7 pádů Honzy Dědka nečekaně řekla „ano“ na žádost o ruku svého partnera Josefa Vařeky, brali to všichni jako krásný, a tak trochu samozřejmý moment. Pár spolu vychovává dceru Stellu, takže rozhodně má ke svatbě důvod. Zpěvačka však nyní nečekaně otočila a přiznala, že vdavky rozhodně v plánu nejsou.

„My jsme jako by tu svatbu nestihli před početím. A v rámci početí to nemělo smysl, to by nebyl mejdan. Byl jsem na jedné svatbě, která byla během početí, od Martiny kolegyně Nikol. Jediný já a její táta jsem se tam zdělali,“ snažil se Honzovi Dědkovi své soužití bez sňatku ani ne před měsícem Josef Vařeka vysvětlit.

Na jeho další naléhání, že dceři Stelle jsou již dva roky, Vařeka zareagoval: „Dobře, co mám dělat?“ „Požádat ji o ruku?“ poradil mu napůl s vtipem Dědek, přičemž zřejmě netušil, že vzápětí zazní od Josefa směrem k Martině Pártlové věta: „Vezmeš si mě?“ Zpěvačka byla z celé věci zřejmě stejně šokovaná jako sám moderátor, načež v dojetí řekla „ano“.

U Honzy Dědka již v přímém přenosu proběhly oslavy kulatin, oznámení těhotenství i kandidatury na prezidenta, takže žádost o ruku byla dalším hezkým momentem do sbírky. Pártlová však nyní po pár týdnech od svých domnělých zásnub uvedla věci na pravou míru a mimo jiné vysvětlila, proč žádná svatba aktuálně rozhodně v plánu není.

„Nikdo nečekal, že se o tom budeme bavit. A myslím si, že Honza k tomu toho mýho Pepu, chudáčka, tak trochu donutil leknutím a já jsem zase z leknutí přijala,“ popsala zpětně Pártlová celou situaci v pořadu Na kafeečko. „Nasadil mi něco z těch jeho šmuků, ale já chci pořádej prsten,“ popsala Pártlová situaci, kdy jí partner v pořadu místo zásnubního prstenu nabídl ten, který měl zrovna na ruce.

„Nemáme to v plánu,“ dodala pak rozhodně k otázce možné veselky s tatínkem Stelly. „Chci prsten, který vyber z lásky a s cílem mi ho skutečně navléct k zásnubám. Ne že ho k tomu někdo donutí,“ dovysvětlila zpěvačka. Ta se do svatby rozhodně nijak zvlášť nehrne a jít k oltáři by dle svých slov byla ochotná maximálně kvůli dceři.

„Když už bychom se někdy měli brát, tak je to kvůli Stellince. Na druhou stranu jsem ale vyrovnaná s tím, že moje dcera není Pártlová, ale Vařeková,“ pokrčila rameny Pártlová a s humorem sobě vlastním dodala: „Mám mladýho kluka, přece ho ještě nenaženu do chomoutu.“


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.