Celebrity

23. května 2024 11:50

Zuzana Schneidewind

Jakub Prachař stydlivě zavrtěl zadkem před první dámou. Dagmar Havlová neznala twerk

Vzpomínky a definice twerkování v show Inkognito S4 (19)

Takovou reakci byste možná od známého vtipálka Jakuba Prachaře nečekali. Když měl bývalé první dámě a herečce Dagmar Havlové představit sexy twerk, hercovy hýždě sevřela nezvyklá tréma. Na to se podívejte v ukázce hned v úvodu.

Na začátku oblíbené show Richard Genzer dlouho hledá v paměti, kdy se poprvé viděl s Dagmar Havlovou, která po nějaké době opět usedla za pult panelistů, jejichž úkolem v show je uhodnout profese hostů Libora Boučka. Ona ví hned. „Já jsem ho viděla tancovat jako štíhlého jinocha v UNU,“ má přehled bývalá první dáma. Co ale netuší? Jak vypadá twerk. Právě tomu by se podle odhadů Jakuba Prachaře mohl totiž věnovat hned první host.

Čtěte také: Dagmar Havlová se pyšní novým účesem, zastřihla si ofinu

Co to je twerk? Zajímá se bývalá první dáma. „Dagmaro, já nevím, jestli bych to zrovna před tebou chtěl ukazovat,“ zdráhá se výjimečně Jakub Prachař. Nakonec ale vyslyší výzvy kolegů a zlehka začne vyzývavý tanec předvádět.

Nejdřív se při tom jen tak rychle zavrtí na židli. Zkušené herečce Dagmar Havlové ovšem ošizená ukázka twerku nestačí. „Tak se u toho jako natřásáš,“ pozvedne tedy Jakub ještě v show Inkognito, kterou sledujte ve čtvrtek ve 21:40 na Primě nebo na prima+, pro lepší představu zadek a začne s ním třást. Opatrnými pohyby však stále zůstává na míle vzdálen umělcům, provozujícím tento známý sexuálně provokativní tanec. Přísedící ve studiu přitom ale i tak začínají slzet smíchy.

Líbí se vám pořad Inkognito? Přidejte na Kinoboxu svoje hodnocení.

Před první dámou se netwerkuje

Herec, který se v nejedné show nezdráhal popisovat možné i nemožné peprné momenty ze svého života, se najednou pýří studem. A nevypadá to, že by ostych jenom hrál. „Já ještě pořád před první dámou přece nemůžu tohle dělat, ne?“ brání se názornějším ukázkám Prachař.

A to ještě nedávno v témže pořadu před očima šokované Dagmar Havlové šprýmoval o prodeji legendárního Hrádečku. Pomyslný trn z paty mu vytrhne až Richard Genzer, který twerk přiblíží úplně jednoduše: „V podstatě je to něco, jako kdyby sis chtěl tu zadní část vysypat,“ shrne dlouholetý člen pořadu Partička! a show pokračuje. Líbí se vám Partička? Přidejte na Kinoboxu svoje hodnocení.

Připomeňte si ještě, jak Jakub Prachař předváděl zlatokopku na diskotéce:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 16. 6. 2024

Pokud jste připraveni a dobře zorganizováni, Berani, měl by dnešní den proběhnout hladce a příjemně. Nebojte se oddávat fantaskním snům a věcem rozmarné povahy. Máte právo vybočit z běžné rutiny. Pokud jste však své úkoly nedělali pořádně, budete nyní muset věnovat čas dohánění a plánování dopředu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.