Celebrity

14. října 2023 08:15

Žaneta Dernerová

Kolumbijec boří mýty. Dokonalé tělo není k tanci třeba, tvrdí a vyzývavě vrtí pozadím

Dokonalé tělo není k tanci potřeba – Česko Slovensko má talent XI (7)

Bezchybnými sexy křivkami neoplývá. To ale Jack Gómez vůbec neřeší, naopak. Jeho tělo je pro něho dokonalé přesně takové, jaké je. Navíc si s chutí troufne na taneční číslo, které je doménou především žen. V talentové show předvede šestadvacetiletý Kolumbijec parádní twerk. Podívejte se na exkluzivní ukázky.

Od dětství slýchával, že je pro tanec moc tlustý. Nyní ale všem dokazuje, že váha není limitem, který by měl lidi omezovat. Jack Gómez se vzepřel všem předsudkům. „Když jsem byl malý, dělal jsem balet. Všichni mi ale pořád říkali, že jsem na to příliš tlustý. A tak jsem se rozhodl dělat to po svém,“ vypráví šestadvacetiletý Kolumbijec, jenž své kypré tvary miluje.

„Nepotřebujete dokonalé tělo, abyste mohli tancovat,“ je přesvědčený a dodává, že tanec je tu přece pro radost. „Moje tělo je krásné. Je velké, ale krásné,“ tvrdí Jack, který své taneční umění ukáže v dalším díle soutěže Česko Slovensko má talent, na který se můžete těšit v neděli večer na Primě. „Štěpáne, jestli tohle vyjde, je to pro nás oba šance,“ usmívá se Jakub Prachař a otáčí se na speciálního pátého porotce Štěpána Kozuba.

Pánský twerk v Česko Slovensko má talent

V tu chvíli by asi ani jeden z nich nepředpokládal, jaká show je čeká. Sympatický mladík to v pestrobarevném úboru pořádně rozjede a přihlížející jen nevěřícně valí oči a zírají s otevřenou pusou. Třepání pozadím nebere konce a je vidět, že fyzička oplácanému Jackovi nechybí. „To je mejdan,“ komentuje to Prachař, zatímco tanečník vystřihne hned několik náročných kousků. Posuďte sami.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.