Celebrity

8. října 2023 08:00

Žaneta Dernerová

Miriam věnuje píseň tragicky zesnulé kamarádce. Z nehody na Slovensku dodnes mrazí

Píseň pro zesnulou kamarádku – Česko Slovensko má talent XI (6)

Usměvavá Miriam Jarošová se přihlásila do talentové soutěže, aby si mohla zazpívat před publikem a zviditelnit se. Vystoupení ale patří i její kamarádce, která zemřela při nehodě na autobusové zastávce Zochova v Bratislavě. Vzpomínka na tragickou událost rozhodí porotce i samotnou Miriam. Přesto nakonec podá fantastický výkon. Podívejte se na exkluzivní ukázky.

Populární talentové show nejsou jen o více či méně povedených vystoupeních. Soutěžící se často svěří s těžkým osudem či jiným trápením. To je případ jednadvacetileté Miriam. Slovenská barmanka totiž věnuje píseň zesnulé kamarádce. „Zochova,“ odpoví jen na otázku obávaného kata Jara Slávika a do očí se jí nahrnou slzy. Zaskočené reakce na sebe nenechají dlouho čekat.

„Znáš ten případ, který se u nás stal na Zochově ulici?“ ptá se v zákulisí Jasmina Alagič Vrbovská svého moderátorského parťáka Davida Gránského. „Tehdy opilec vpálil do zastávky a zabil strašně moc lidí. Bylo to minulý rok. Je to jedna z největších tragédií, jaké na Slovensku máme,“ přibližuje okolnosti Jasmina v dalším díle soutěže Česko Slovensko má talent, který uvidíte v neděli večer na Primě. Vzpomínka naneštěstí rozhodí jak porotce, tak především samotnou Miriam, o niž se jde Jaro okamžitě postarat, aby se před vystoupením uklidnila.

Navzdory citovému rozjitření nakonec Miriam podá fantastický výkon. S písní I See Red to na jevišti rozjede a svým krásným sytým hlasem oslní. „Já to tady nevydržím! Upadám do depresí. Tolik talentů…“ posteskne si jen David Gránský, jehož slova potvrdí porotci i diváci, když se sympatická dívka setká s nadšenými reakcemi a potleskem vestoje.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.