Celebrity

1. října 2023 07:30

Žaneta Dernerová

Děsivá projížďka Marty Jandové a Diany Mórové. Fakír naháněl strach a hrůzu

Děsivý fakír – Česko Slovensko má talent XI (5)

Zpěvačku Martu Jandovou (49) a herečku Dianu Mórovou (53) čeká velmi netradiční jízda. Není výjimkou, že si soutěžící v talentové show pozvou někoho z poroty na pódium. Tentokrát však na tvářích přítomných uvidíme jak fascinaci, tak i mírné zděšení. Značně tomu také pomůže hororový vzhled fakíra. Podívejte se na exkluzivní ukázky.

Na pódium vstoupí bez jakéhokoliv vyzvání či pozdravu. Okamžitě zaujme hrozivou vizáží a jeho strašidelný příchod navíc doplňuje mrazivé vyzvánění zvonů. Aniž by cokoliv řekl, dojde až ke stolu poroty, kde se v roli speciální pátého člena můžete těšit na slovenského rapera Ega, a zapne větrák. Do bleskově kmitajících lopatek neváhá strčit jazyk, čímž vyděsí i publikum a moderátory Jasminu Alagič Vrbovskou a Davida Gránského.

To je ale jen začátek. Následně vytáhne speciální spirálu připomínající svým zakončením vývrtku a protáhne si ji přes nos ústy ven. „To je neuvěřitelné,“ komentuje Diana Mórová nevšední číslo, které uvidíte v show Česko Slovensko má talent v neděli večer na Primě. Výrazy nadšení a obdivu se střídají s nevěřícnými, až lehce znechucenými. Nejednomu přihlížejícímu se totiž dělá trochu zle při představě, že by měl něco takového sám absolvovat.

Následně si uhrančivý fakír pozve na jeviště obě porotkyně. Diana Mórová i Marta Jandová neskrývají strach, čeká na ně připravený malý vozík. „Ony si na to sednou a on je určitě bude nějak tahat,“ předvídá David Gránský, jehož aktuálně vídáme jako zamilovaného Alberta v oblíbeném seriálu z prostředí zoologické zahrady. Zkušený moderátor odhadl situaci naprosto přesně. Obě dámy se tak projedou se vskutku neobvyklým tahačem.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.