Celebrity

30. září 2023 11:20

Žaneta Dernerová

Raper Ego si střihne freestyle v talentové show. Soutěžící mu může konkurovat

Rapperské duo Naraz – Česko Slovensko má talent XI (5)

Michal Straka alias raper Ego (39) tentokrát nebude stát na pódiu coby vystupující umělec. Poprvé si totiž vyzkouší roli porotce ve známé talentové show. Na jeviště se ale nakonec přece jen dostane. S jedním ze členů raperského dua Naraz předvede skvělou freestylovou jízdu. Soutěžící mu bude výborně sekundovat a zvládne do improvizace zakomponovat i pár speciálních slůvek. Podívejte se na exkluzivní ukázky.

Dva kamarádi ze školky Patrik a Tomáš přijdou zkusit štěstí a zarapují skladbu z vlastní tvorby před publikem v sále bratislavské Incheba Expo Arény. Duo Naraz samozřejmě ihned zaujme svým jménem. „Vzniklo to spontánně. Známe se už strašně dlouho a mnoho věcí jsme dělali najednou,“ vypráví Patrik s tím, že je to autentické a bude je to vždy vystihovat.

Nutno podotknout, že ostudu si rozhodně neudělají. Právě naopak. S textem popisujícím život na východě Slovenska zaváleli. „Líbí se mi, že jste do toho dali východňárčinu, pochválí je raper Ego v další epizodě show Česko Slovensko má talent, na niž se můžete těšit v neděli večer na Primě. „I mě to už napadlo, že by chtělo takový text udělat. Ale vy na to máte větší právo, když tam žijete,“ uzavře Ego.

Tím však vystoupení neskončí. Obávaného kata Jara Slávika totiž napadne, že by byla škoda nevyužít rapera Ega coby speciálního pátého porotce. Navrhne proto freestylové číslo s Patrikem, jenž není v této disciplíně žádným nováčkem. Aby jim to ale udělali ještě těžší, vymyslí i několik slov, která musí do výstupu zakomponovat. „Nějaké lehké, nic složitého. Hlavně ať je tam hodně samohlásek,“ instruuje Jaro své kolegy, zatímco na papír napíše slůvko „Petržalka“. A ostatní se ochotně přidají. Podívejte se, jak si s tím rapeři nakonec poradí.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 10. 5. 2024

Něco, co si dnes přečtete, by mohlo mít dramatický dopad na váš život, Berani. Zvláštní pozornost věnujte psychologii snů. Možná najdete vysvětlení pro opakující se sny. Přesnost popisu by vás mohla zastavit a přimět vás k tomu, abyste si přečetli více. Jste právem zaujati, Berani. Při studiu této konkrétní oblasti se o sobě jistě dozvíte více.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.