Celebrity

18. září 2023 08:28

redakce Prima Ženy

Vojta Dyk překvapil v dámském převleku. Pro Prachaře uspořádal narozeninovou párty

Právník jako zpívající drag queen – Česko Slovensko má talent XI (3)

Jakub Prachař (40) dostal ke čtyřicetinám od Vojtěcha Dyka (38) vskutku originální dárek. Dlouholetý přítel za ním neváhal jet až do Bratislavy na natáčení populární talentové soutěže a překvapit nejen jeho, ale i ostatní přítomné. Coby růžová drag queen dostal absolutně všechny. Podívejte se na exkluzivní ukázky.

Vžít se do nejrůznějších rolí umí herec a hudebník Vojtěch Dyk opravdu dokonale. Přesvědčil o tom i ve známé show, do níž dorazil coby právník, jenž byl na poslední chvíli přemluven stát se drag queen. Jenže vystoupení se jim s parťákem zrovna nevyvedlo a vysloužili si zamítavé křížky od všech členů poroty včetně Mariána Čekovského, který v roli pátého speciálního porotce nahradil Štěpána Kozuba. A právě on nabídl na pódiu opuštěnému právníkovi, aby zazpíval.

I když leckdo možná čekal další fiasko, opak byl pravdou. Od prvních tónů bylo jasné, že to bude fenomenální pěvecké číslo. Všímavý divák si ale také mohl povšimnout, že od té doby se čerstvý čtyřicátník Jakub Prachař začal šibalsky uculovat. Když si ho pak k sobě růžová drag queen po ohromném potlesku vestoje pozvala k sobě na jeviště a začaly hrát písně skupiny Nightwork, bylo jasné, kdo se pod tunami make-upu skrývá. „Prožil jsem to. Pro mě na tom nejtěžší nebylo nic, ale pro maskéry a kostyméry. Pro mě šlo jen o to vydržet to sedm hodin... trvalo to řádně dlouho,“ řekl Vojtěch Dyk exkluzivně pro joj.sk těsně po vystoupení.

Drag queen v Česko Slovensko má talent

Kdo je Drag Queen

Většinou jde o muže, který svým oblečením a chováním karikuje ženu, a to pro zábavu nebo s uměleckým cílem. Některé charakteristiky, jako například líčení, bývají přehnané, aby bylo dosaženo komického či dramatického efektu.

„Podařilo se to utajit do poslední chvíle, ale víte... my se s Kubou Prachařem a Mariánem známe dost hluboko, takže mi bylo jasné, že mě poznají,“ konstatoval Vojta. Fantastickou narozeninovou párty si užívali všichni přítomní, nejvíce ale asi sám Prachař, jemuž jeho dlouholetý kamarád připravil i jednu malou kulišárnu s telefonním číslem. „Byl to velmi zajímavý zážitek. Už jen pozorovat ty lidi, kteří se tady o to ucházejí,“ svěřil se pro joj.sk Dyk, na něhož se můžete znovu těšit v Česko Slovensko má talent v neděli večer na Primě coby na pátého exkluzivního porotce.

Tentokrát už ale nebude zamaskován v šatech a pod nánosy líčidel, kterých si během sedmihodinové přeměny užil dostatečně. „Obdivuji to a nezávidím ženám, mají to velmi těžké. Ale ani mužům, kteří se převlékají za ženy. Asi bych to nechtěl dělat, protože je to náročné,“ dodal s úsměvem pro televizi Joj.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.