Celebrity

9. září 2023 08:00

Žaneta Dernerová

Soucit s ošklivostí. Prachař a Kozub aplikují obrácenou psychologii na sexy tanečnice

Obrácená psychologie Prachaře a Kozuba – Česko Slovensko má talent (2)

Jak se vám usíná s takovými „ksichty“? Mám s vámi soucit. Být takhle ošklivý a chodit po světě… Podobné věty si vyslechnou krásné a svůdné dívky od porotců oblíbené talentové soutěže Jakuba Prachaře (40) a Štěpána Kozuba (27). Jak pánové uspějí se svou metodou obrácené psychologie? Podívejte se na exkluzivní ukázky.

Deset půvabných spoře oděných slečen na vysokých podpatcích. Sen mnoha mužů. Jakub Prachař, Štěpán Kozub a Jaro Slávik by jistě souhlasili. Všichni tři se začnou spokojeně usmívat, jen co se dívky objeví na pódiu populární talentové show. „Uklidněte se, pane Kozube,“ poplácává známého komika po rameni kolegyně Marta Jandová a snaží se utišit jeho neustávající smích.

Zatímco speciální pátý porotce se oklepává ze záplavy krásek, slova se ujme čerstvý čtyřicátník Jakub Prachař. „Chtěl bych říct, že mám s vámi soucit. Protože být takhle ošklivý a chodit po tomhle světě, to je smutné,“ rozesměje dívky v dalším díle show Česko Slovensko má talent, na který se můžete těšit v neděli večer na Primě. „Jak se vám usíná s takovými ksichty?“ chytne se okamžitě Prachařovy taktiky Kozub. „Jaké to je, když o vás nikdo nemá zájem?“ pokračuje s polovážnou tváří Jakub.

Namísto zaražených výrazů se ale dočkají jen upřímného smíchu a slov díků. Děvčata zvládnou jejich metodu obrácené psychologie na jedničku a svým výkonem všechny přesvědčí, že nejsou jen krásné, ale i talentované. V taneční skupině Heeling Company přitom nejde jen o podpatky. „Je to má srdeční záležitost. Místo, kde se ženy mohou léčit. Kde získají svoji pomyslnou korunu a opět září,“ popisuje lektorka a choreografka Michaela slovní hříčku, která se skrývá za názvem souboru.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 30. 4. 2024

Berani, tento den nemusí být zrovna nejenergičtější. V poslední době jste tvrdě pracovali a vaše tělo potřebuje čas na doplnění energie. Travte nějaký čas v klidu doma. Schoulete se s čajem a dobrou knihou a nechte svou mysl cestovat, kam chce. I když vaše tělo zpomaluje, vaše mysl je aktivnější než kdy jindy. Mohl by to být plodný čas pro strategické tvůrčí změny, které byste chtěli provést doma nebo v práci.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.