Kazmovo kouzlení v Talentu s nastrčenou nápovědou. Vidíte indicii k milionové výhře?

Kazmův nastrčený kouzelník v Česko Slovensko má talent

Na výherce soutěže, která momentálně hýbe Českem, čeká milion dolarů, tedy asi 22 milionů korun. To tvrdí Kamil Bartošek alias Kazma Kazmitch, který za výzvou stojí. Pusťte si ve videu v úvodu článku celou scénu s nastrčenou nápovědou, s níž se Kazma o víkendu naboural do premiéry show Česko Slovensko má talent na Primě. Vidíte v ní slibovanou skrytou indicii?

„Propašoval jsem vám tam malou nápovědu,“ oznámil na svém profilu na Instagramu před víkendem Kazma s tím, že lidé mají v sobotu a v neděli sledovat dvě premiéry na Primě. O jaké pořady má přesně jít, nejmenoval. Všem bylo ale hned jasné, že má na mysli sobotní premiéru pohádkového seriálu Eliška a Damián a nedělní uvedení nové řady show Česko Slovensko má talent. A opravdu, v obou formátech slibovaná nápověda k jeho soutěži skutečně byla.

Čtěte také: Smetana v podprsence a Urban v těsných střevících. Herci přiznali trable s kostýmy

O co v Kazmově soutěži jde?

Sloup u Lysé nad Labem již neúprosně odpočítává čas do konce hry o 1 000 000 dolarů. Vtip spočívá v tom, že nikdo neví, kolik času do konce hry ještě zbývá. Jakmile se však na sloupu objeví 0, hra končí a trezor s milionem dolarů, který od premiéry Kazmova nového filmu ONEMANSHOW: The Movie střeží po zuby ozbrojení těžkooděnci na pražském Výstavišti, nadobro zmizí.

Mohlo by vás zajímat: Kazmovo davové šílenství. Muž si koupil 130 lístků, k trezoru míří lidé až z Moravy

Kdokoliv přijde do kina na Kazmův trhák a rozluští pomocí nápověd ukrytých ve filmu a nově i v avizovaných premiérách na Primě záhadnou šifru, má možnost získat onu pohádkovou výhru. První, komu se to podaří, vyhraje celý obnos. Pravidla soutěže jsou jasná, musí to ale zvládnout v časovém limitu.

Nápovědu ukrytou v seriálu Eliška a Damián můžete hledat v extra repríze 1. dílu ve čtvrtek ve 21:35 na Primě. Premiérový díl lze sledovat také na prima+.