Celebrity

3. září 2023 09:40

Žaneta Dernerová

Opálený panic doufá v davy fanynek. Přípravu ale nestihl, kytaru má jen jako rekvizitu

Panic Jojo očekává zástupy dívek – ČESKO SLOVENSKO MÁ TALENT (XI)

Jozef Flak (37), přezdívaný Jojo, miluje Bryana Adamse, kytaru si ale do známé talentové soutěže přinese jen coby rekvizitu. Jeho výkon si přesto vyslouží speciální ocenění. Nezaujme ale jen netradičním výkonem. Jojo se přizná, že je stále ještě panic. Po případném úspěchu však doufá v zástupy žen. Podívejte se na exkluzivní ukázky.

Ve slavné talentové show, která letos odstartuje již svůj jedenáctý ročník, není nouze jak o fantastické výkony, z nichž se až tají dech, tak o ty méně povedené. Červeného křížku se v prvním castingovém kole dočká sedmatřicetiletý Jozef Flak zvaný Jojo. „To je zvláštní, tady na Slovensku mají všichni přezdívky. Třeba Vladimír. A najednou je z toho Jeffo,“ rozesměje přítomné trefnou poznámkou čerstvý čtyřicátník Jakub Prachař coby porotce.

Jojo zaujme nejen svým přízviskem, ale také opálením. „Já se otužuju. A nechal jsem účinkovat slunce na svou kůži a takto se to projevilo,“ pobaví modrooký muž netradičním vysvětlením. V premiérovém díle show Česko Slovensko má talent, na který se těšte v neděli večer na Primě, toho ale na sebe prozradí mnohem více. „Ještě jsem bohužel neměl to štěstí mít přítelkyni,“ svěří se Jojo a Dianě Mórové potvrdí, že je ještě panic. „Doufám ale, že jestli mi to třeba i tato soutěž umožní, tak budou ženy chodit v houfech,“ věří si slovenský překladatel.

Kromě vzhledu upoutá pozornost poroty i kytarou. Nenechte se však mýlit, Jozef na ni hrát neplánuje. „Má to jeden háček. Jsem amatérský kytarový nadšenec a miluju Bryana Adamse, ale bohužel jsem se tu píseň nestihl naučit. Takže to bude jen moje rekvizita a doprovod,“ sdělí Jojo a porotci se rázem ocitají v záchvatu smíchu. Naneštěstí svým vystoupením rozhodně neohromí. Sošky se ale přece jen dočká. Jakub Prachař tak hned v prvním díle talentové soutěže udělí cenu Zlatý Pátrovič.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 30. 4. 2024

Berani, tento den nemusí být zrovna nejenergičtější. V poslední době jste tvrdě pracovali a vaše tělo potřebuje čas na doplnění energie. Travte nějaký čas v klidu doma. Schoulete se s čajem a dobrou knihou a nechte svou mysl cestovat, kam chce. I když vaše tělo zpomaluje, vaše mysl je aktivnější než kdy jindy. Mohl by to být plodný čas pro strategické tvůrčí změny, které byste chtěli provést doma nebo v práci.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.