Celebrity

2. září 2023 17:23

Žaneta Dernerová

Štěpán Kozub jako porotce talentové show. Finty okoukává od Prachaře

Štěpán Kozub jako pátý porotce v ČSMT – ČESKO SLOVENSKO MÁ TALENT (XI)

Známý herec a komik Štěpán Kozub (27) usedne coby pátý porotce v oblíbené talentové soutěži. Je jasné, že se můžeme těšit na vtipné komentáře a pohotové reakce. S domnělou seriózností a správným zamyšleným výrazem mu případně rád pomůže kolega Jakub Prachař (40). Podívejte se na exkluzivní ukázky.

Jedenáctá řada talentové show přichází se skvělými výkony soutěžících z celého světa a těmi bizarními, u nichž dostane vaše bránice pořádně zabrat. Již potřetí se v roli moderátorů můžete těšit na Jasminu Alagič Vrbovskou a Davida Gránského, chybět nebude ani ostřílená a tradiční porota. Uvidíte tak Jara Slávika, Martu Jandovou, již můžete vídat i coby šlechtičnu v novém seriálu Eliška a Damián, Dianu Mórovou a čerstvého čtyřicátníka Jakuba Prachaře.

Novinkou letošního ročníku je ale pátý porotce, který bude v každém dílu jiný. Jako první se v této roli předvede komik Štěpán Kozub. „Kubu znám už pár let, na něho jsem se těšil. Je má krevní skupina,“ přiznal Kozub při cestě na natáčení castingové kola Česko Slovensko má talent, které uvidíte v sobotu večer na Primě. „A na holky se netěším, protože si stále myslím, že by ženy neměly mít práci,“ dodal se svým pověstným humorem.

Že si s Jakubem Prachařem sedli a o zábavu nebude tím pádem nouze, se ukáže záhy. Zkušený porotce a nedávný oslavenec Prachař mu například předvede, jak využít propisku k dojmu vážnosti a přemýšlivosti. Jejich vytříbený ostrovtip však zakusí i mladé tanečnice, když jim odpovídají na otázku, kdo jim ušil tak krásné kostýmy. „Ta komtesa je kdo? To je někdo, kdo v té vesnici fetuje?“ ptá se Kozub a přítomní se jen prohýbají smíchy. „To je jediná paní v Osové Bítýšce, se kterou to šije,“ kontruje mu vysmátý Prachař.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 7. 5. 2024

Možná cítíte touhu po cestování a toužíte po něčem novém a odlišném ve svém životě. Nemůžete si pomoct, ale fádní rutina vás trochu nudí. Pokud toužíte po dobrodružství, proč si nenaplánovat exotický výlet? I když na to teď nemáte peníze, můžete začít s průzkumem. Už jen vědomí, že se tam jednou vydáte, vám pomůže zvednout náladu, Berani.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.