Celebrity

24. března 2023 08:09

Eliška Reiglová

Pěvecké duo Štěpán Kozub a Jiří Krhut: V řeckém hotelu je měli za milenecký pár

Štěpán Kozub v 7 pádech Honzy Dědka

Štěpán Kozub a Jiří Krhut jsou dvě jména, která by si jen tak někdo zřejmě automaticky nespojil. Přesto se z nich stalo pěvecké duo, které má za sebou už řadu vystoupení a u fanoušků si získává stále větší a větší oblibu. V Řecku si ale personál hotelu myslel, že je spojuje víc než hudba a přátelství.

Štěpán Kozub je známý především jako komik, hvězda reklam a v poslední době i jako hvězda filmová. Jiří Krhut je taktéž textař, mimo jiné ale i hudebník a skladatel. Je jasné, že když to tyto dvě osobnosti dají dohromady, vznikne něco jedinečného. A tak vzniklo i jejich pěvecké duo, které poslední píseň svého alba jelo napsat do zahraničí.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Podívejte se, jak bydlí Dalibor Janda

Labuť lásky

„Měli jsme album skoro hotové, ale chyběla nám jedna píseň. A tak jsme ji jeli napsat do Řecka. Byl to genderově nevyvážený výlet, protože jsme tam jeli jenom my dva. Tam jsme si s Jirkou uvědomili, že jsme stoprocentně heterosexuální. Hlásím se k té menšině,“ řekl Štěpán Kozub jako jedna polovina pěveckého dua.

Přestože vztah mezi Kozubem a Jiřím Krhutem je čistě profesionální, když se spolu vydali napsat poslední píseň do zahraničí, kde měli společný pokoj, byl personálem hotelu pochopen jinak. Mohlo jít o romantický zážitek, kdyby oba umělci nepreferovali spíše ženy.

Čtěte také: Kozub čelí ostré kritice. Mravní pokleslost, rozlítil bavičův vtip ředitele Židovského muzea

„Tam to bylo nějak blbě pochopeno, protože jsme dostali jen jeden pokoj, měli jsme manželskou postel a na ní z ručníku udělanou lásku, ty dvě labutě. Jedna byla světlejší, tak to byla moje strana,“ zasmál se známý komik.

Horší spaní za stejné peníze

O postel se nakonec pěvecké duo ani nepodělilo. „Jirka se ale rozhodl, že celá ta postel je jeho, a já jsem spal za rohem v kumbálu na takové patrovce. Ale prachy jsem platil stejné,“ prozradil v pořadu 7 pádů Honzy Dědka Štěpán Kozub, kterému kolega hnul žlučí.

Jiří Krhut si nicméně dokázal dost dobře obhájit, proč svého kamaráda přesunul do méně pohodlného lože. „Ale říkal jsem: Štěpo, ty jsi ženatý, já svobodný, a kdybych si tu namluvil nějakou krásnou Řekyni. Nemůžu jí říct pojď, mám tady pěknou patrovku,“ zasmál se.

Štěpán Kozub je komik tělem i duší a nakonec se mu podařilo vymyslet, jak kolegovi takovou zákeřnost oplatit. „Já jsem to pochopil, ale za trest jsme si pak večer pustili na balkoně film Duch s Patrickem Swayzem,“ doplnil s úsměvem.

Matouš Rajmont v 7 pádech Honzy Dědka:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 3. 2024

Jste nadaní způsobem, o kterém ani nevíte, Berani. Dnes možná tento dar nečekaně odhalíte. Možná si na okraj vzkazu pro přítele načmáráte hloupou kresbu. Její zkoumání odhalí nápad, který by se hodil na ilustraci dětské knížky. Možná jsou i jiné věci, které byste mohli ve svém životě dělat. Prozkoumejte další možnosti na internetu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.