Celebrity

16. září 2023 07:30

Žaneta Dernerová

Výprask pro Jakuba Prachaře. Biče mu v talentové show létají těsně u hlavy

Vystoupení s biči – Česko Slovensko má talent XI (3)

Málokdo byl ke skutečnému výprasku bičem tak blízko jako Jakub Prachař (40). Známý herec a hudebník okusil v populární talentové soutěži na vlastní kůži, jaké to je, když někomu tento ruční nástroj sviští kolem uší. Podívejte se na exkluzivní ukázky.

Žádné speciální sado-maso hrátky od sedmačtyřicetiletého Branislava Kohúta z Banské Bystrice nečekejte. S biči švihá klasicky oblečený a nikoho dalšího k tomu nepotřebuje. Přesto přiznává, že některé ženy jeho umění práskat přitahuje. „Je pravda, že některým biče imponují. A nemyslím teď jen v kombinaci s pány,“ směje se slovenský rodák a spiklenecky mrká. Žádnou partnerku momentálně nemá.

Jako dítě měl rád indiány, sám si ale v kombinaci s nevšedním náčiním hraje spíše na kovboje. „Přihlásil jsem se, abych poukázal na toto netradiční umění a práci s biči. A jsem zvědavý jak na reakci publika, tak poroty,“ svěřil se Branislav, jehož vystoupení uvidíte v show Česko Slovensko má talent v neděli večer na Primě. Těšit se můžete třeba na švihání za zvuků legendární písně Jaroslava Uhlíře a Zdeňka Svěráka Není nutno, propojování jednotlivých prvků hereckými scénkami nebo shazování roliček ze stolu porotců.

Ta největší zábava však přijde ve chvíli, kdy si Branislav pozve k sobě na pódium oslavence Jakuba Prachaře. „Kromě toho, že, tuším, máte rád sado-maso, tak jsem zaslechl, že slavíte čtyřicítku,“ láká ho k sobě novodobý kovboj.

Čtěte také: Jakub Prachař přiznal divnou úchylku. Nejdřív sushi, pak svázat!

„Takže mi chcete dát čtyřicet přes záda,“ usmívá se Jakub a odvážně kráčí na jeviště. Rukama si ale zakrývá obličej a jistě si přeje, aby to co nejdříve skončilo. A není sám. Bleskové svištění s ním prožívá i zbytek poroty. „Vydrž to!“ povzbuzuje ho Marián Čekovský, který ve funkci pátého porotce vystřídá Štěpána Kozuba.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 11. 5. 2024

Berani, dnes může přijít příliš mnoho pozvánek na společenské akce. Možná to bude jeden z večerů, kdy si budete chtít odpočinout doma, ale nebudete chtít nikoho odmítnout. Každé pozvání analyzujte. Zvažte místo, hostitele, ostatní hosty – cokoli, co vám připadá nejvýznamnější. Zúčastněte se jen těch, o kterých si myslíte, že se vám budou opravdu líbit. Řiďte se svým srdcem.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.