Dechberoucí hrátky s ohněm, jaké tu ještě nebyly. Australan oslní v talentové show

Kouzelná ohnivá show – Česko Slovensko má talent (2)

Pětatřicetiletý Shade Flamewater polyká oheň a hází si s ním, jako by to byla obyčejná hračka. Neuvěřitelné, okouzlující vystoupení navíc doplní skvělým kostýmem a hudbou, čímž dostane jak diváky, tak porotce populární talentové show. Podívejte se na exkluzivní ukázky.

Shade Flamewater je varietní umělec z australského Sydney a sám přiznává, že je ohněm posedlý celý život. Jednoduše má pocit, že se narodil proto, aby si s ním hrál. Jeho vystoupení bude doslova kouzelné. „Je tak těžké okomentovat něco, co je jedinečné, co tady nikdy nikdo předtím neviděl ani o tom neslyšel. Jsme tu kvůli lidem, jako jste vy,“ vysekne mu poklonu obávaný kat Jaro Slávik.

Jednoznačně s ním souhlasí nejen zbytek poroty, jejímž speciálním pátým členem je Štěpán Kozub, ale i publikum v sále, jež ho odmění potleskem vestoje. Nebude to ale zdaleka jediné skvělé vystoupení v dalším díle soutěže Česko Slovensko má talent, na kterou se můžete těšit v neděli večer na Primě. Hned na začátku vás uhrane standupový kouzelník z Itálie, samozřejmě se bude hodně zpívat a tančit a chybět nebude ani artistické umění z Mexika. Kdo jako první z poroty stiskne zlatý bzučák a koho pošle rovnou do finále? A jaký tanec dostane do kolen Kozuba?

V prvním dílu se Kazmovi povedl husarský kousek – dokázal do Talentu dostat svého kouzelníka, v jehož vystoupení skryl další nápovědu vedoucí k milionu dolarů, jež navazuje na mega úspěšný film ONEMANSHOW: The Movie, který aktuálně bourá rekordy kin a stává se fascinující soutěžní hrou v realitě. Povedlo se mu proniknout s další nápovědou i do tohoto dílu?

Fantastické číslo předvedou například svůdné dívky z taneční skupiny Heeling Company. Podívejte se na exkluzivní ukázku:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 13. 5. 2024

Je pravděpodobné, že se vám podaří vše, co si dnes řeknete, Berani. Pokud vás brzdí obavy o integritu vztahu nebo dlouhodobé vyhlídky partnerství, můžete obavy rozptýlit přímou konfrontací s danou osobou. Možná zjistíte, že on nebo ona má stejné pocity jako vy. Upřímnost je dnes důležitá.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.