Celebrity

17. září 2023 07:00

Žaneta Dernerová

Radu Marty Jandové si vzala k srdci a ohromila. Jaro Slávik jí předurčil dceru

Životní rada od Marty Jandové – Česko Slovensko má talent XI (3)

Zpěvačka Marta Jandová (49) se může tetelit radostí. Před pěti lety ponoukla soutěžící v talentové show k vytrvalé práci a možná ani ona sama nedoufala, že by její slova mohla mít takový účinek. Leč stalo se a Veronika Bauerová se svým podmanivým hlasem zazáří. Pravdu však měl i Jaro Slávik (49), který jí „splnil“ dcerku. Podívejte se na exkluzivní ukázky.

Veronika Bauerová není na jevišti žádným nováčkem. Přesto se před vystoupením v zákulisí chvěje a nervózně přešlapuje. Přitom ani porotci známé talentové soutěže pro ni nejsou zcela cizí. „Já si vás pamatuju. Přišla jste k nám a zpívala jako Bůh. Ale kašlala jste na všechno,“ začne vyprávět obávaný kat Jaro Slávik a dvaadvacetiletá Slovenka jen souhlasně přikyvuje.

Co ji vedlo k tomu, že se do show znovu přihlásila? „Před pěti lety mi Marta Jandová řekla: ‚Zvedni svou p*del a začni na sobě makat.‘ Tak chci ukázat, že jsem svůj talent nepromarnila a stále na sobě pracuju a budu,“ sdělí sympatická Veronika, za což si vyslouží obdivný potlesk. „Hudba je můj sen, naplňuje mě,“ dodává zpěvačka, která svým výkonem v dalším díle Česko Slovensko má talent, na který se můžete těšit v neděli večer na Primě, naprosto oslní. Dočká se potlesku vestoje i objetí a gratulace od Marty Jandové, jež za ní vyběhne na pódium.

„Už bych vás rád viděl v nahrávacím studiu. Znám pár lidí, kteří by chtěli spolupracovat s někým, kdo se chytil svojí šance,“ vysekne Veronice poklonu Marián Čekovský, jenž v roli pátého porotce nahradí Štěpána Kozuba. Pyšný je ale i již zmiňovaný Jaro Slávik. Hudební producent je šťastný, že se jeho tehdejší neveselé predikce o Veroničině budoucnosti nevyplnily. Až na jediné. „Splnil jste mi, že mám doma krásnou zdravou dcerku,“ opraví ho mladá umělkyně, čímž pobaví všechny v sále bratislavské Incheba Expo arény.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 6. 5. 2024

Berani, dnes můžete mít potíže s vodovodem, zejména pokud máte velkou kuchyň. Je to příliš složitý problém na to, abyste si s ním poradili sami. Zaplaťte peníze za to, aby se o problém postaral odborník. Ušetří vám to práci a frustraci. Mezitím si nechte dovézt pizzu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.