Vojta Dyk o soukromí: Fotky ze svého života nesdílím, držím basu s paparazzi

Zpěvák a herec Vojta Dyk (37) pozornost médií příliš nevyhledává, možná i proto se o jeho aktuálním dění v soukromém životě příliš neví. Co nového se u něj odehrává, kde tráví čas v létě a na co se můžeme v blízké době těšit, prozradil v exkluzivním rozhovoru.

Herec a zpěvák Vojta Dyk nejvíce času přes léto tráví na chalupě v jižních Čechách. Nedávno tam spolu s manželkou Tatianou (44) oslavil narozeniny a zorganizoval další ročník fotbalového turnaje. O svém soukromí zpěvák na veřejnosti nerad mluví, v reportáži magazínu Showtime se ale rozpovídal nejen o něm.

O tom, že si Vojta nepotrpí na sdělování informací o svém osobním životě veřejnosti, se všeobecně ví. Občas sice kývne na focení do časopisu, na rozdíl od jiných známých osobností ale na jeho sociálních sítích soukromé fotky nenajdete. Sympatický zpěvák pro to však má osobité vysvětlení.

„Držím totiž basu s paparazzi, víte? Díky tomu, že všechny hvězdy dávají svůj život na sociální sítě, ti kluci nemají co jíst. Tím pádem neukazuju nic ze svého soukromí, aby měli co fotit,“ popsal Dyk svůj postoj k bulvárním fotografům.

Koupil chalupu, nebo rovnou celou ves?

Přestože se Vojta médiím nerad svěřuje, nedávno vyšla najevo zpráva o tom, že herec skoupil celou ves, která nemá jediného žijícího obyvatele. „Dobře přece víte, že lidé, kteří to píšou, častokrát mají jenom devět tříd základní školy, což moje žena má taky, ale na druhou stranu je inteligentní. A ještě má mě – co se týče psaní měkkého a tvrdého písmene I/Y, je vše v pořádku. Lžou, koupil jsem chalupu,“ prozradil v reportáži pořadu Showtime.

Dle informací to však nebyla pouze chalupa, ale i další pozemky. „Ty tam mají všichni, vždycky ke gruntu patří pozemky, pro nás je to svaté místo. Ta místa, kde žiju, jsou pro mě intimní. Není přenositelné, jací tam jsou skvělí sousedi, není přenositelné, když si dáte pivo na hřišti. Vůbec ani nechci, aby tam lidi jezdili,“ dodal zpěvák.

S fotbalem Dyk pokračuje, od herectví si dává pauzu

V jižních Čechách Dyk už delší dobu hraje fotbal, kterého se doposud nevzdal. „Ano, fotbal hraju stále a dělám tam i akci – Fotbalohraní. Letos byla sestava vážně silná. Všichni jsou dobří lidi. Není tam nikdo, kdo by to kazil, a toho si vždycky cením. Tento rok to bylo opravdu extrémně krásné,“ objasnil herec, kterého můžete znát například z filmu Ženy v pokušení, svůj vztah k tomuto sportu.

Pokud jde o práci, herectví Vojta Dyk na chvíli pověsí na hřebík a naplno se bude věnovat hudbě. „Na podzim budu mít s D.Y.K. koncerty, příští rok bych chtěl jet zase s B-Side Band velkou šňůru, pak zase s D.Y.K. – a takhle to budu střídat, co nejdéle to půjde. Zhruba před měsícem se mi tedy stalo, že jsem přišel o hlas, a není to hezké. Doma byl kvůli tomu spíše neklid než klid, já totiž rád mlčím a nejsem v naší domácnosti ten, který hodně mluví, takže byl neklid, protože jsem nemohl skoro vůbec mluvit,“ svěřil se zpěvák magazínu Showtime s nemilou zkušeností.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.