Benešová si ze Slunečné vzala věc, kterou divák neviděl. Teď ji má na chalupě

Lucie Benešová se loučí se Slunečnou

Loučení se seriálem po dvou letech intenzivního natáčení je vždy těžké. Jak ho zvládá ostřílená herečka Lucie Benešová? A co z rekvizit si vzala domů na památku?

Lucie Benešová hrála v seriálu Slunečná Rózu a divák ji mohl vidět hlavně za barem. Co ale vidět nemohl, je předmět, který si z baru odnesla. „Vzala jsem si na památku zástěru, kterou jsem nesundala a byla opravdu mojí součástí. Pak jsem si vzala budík, který byl za barem. On skoro nebyl vidět pro diváky, ale já jsem u něj denně stála, takže jsem se zeptala, jestli si ho můžu vzít – a mám ho na chalupě,“ prozradila herečka o úlovku.

S manželem měla podobnou svatbu před 17 lety

Loučení se seriálem bere Lucie sportovně a během natáčení závěrečné scény Slunečné v kostele zavzpomínala i na svou vlastní svatbu s manželem Tomášem Matonohou. „Měla jsem velmi podobnou svatbu, i v podobném kostelíčku v Novém Kníně. Líbí se mi tady, protože mi to připomíná nás s manželem před sedmnácti lety. Myslím si, že svatby v kostele jsou moc fajn,“ říká Benešová.

S Rózou měla hezkou dovolenou

Jak herečka dále přiznala, bude jí samozřejmě chybět celá parta lidí, která se kolem seriálu pohybovala, ale také její postava Rózy. „Ona byla hrozně fajn v tom, že jsme se tak sžily, byla nenáročná textově a ty dva roky jsem měla jako hezkou dovolenou,“ prozrazuje dále Benešová. Konec seriálu bere sportovně. Podle ní jde život dál a určitě přijde něco nového. Vy si ale seriál Slunečná můžete přehrát celý od začátku online na iPrima.cz.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.