Celebrity

24. září 2023 22:30

Žaneta Dernerová

Absolutní senzace. Náhodně vybraná žena z publika má hlas jako slavice

Žena z publika zkouší své štěstí – ČESKO SLOVENSKO MÁ TALENT XI (4)

Neuvěřitelná náhoda. Štěstí. Osud. Česko-slovenská pecka připomínající Susan Boyle. O tom může mluvit paní Viera Kotvasová (59), která se postarala o totální bombu. Z divačky v sále se díky neplánovanému nápadu porotců dostala během chvilky na pódium talentové soutěže a oslnila fascinujícím pěveckým výkonem. Její americký sen pak korunoval Vojtěch Dyk (38), když ji stisknutím Zlatého buzzeru poslal přímo do velkého finále. Podívejte se v extra ukázkách na moment, na nějž porotci ani moderátoři jen tak nezapomenou.

To tu ještě nebylo. Něco takového nemá v talentových show obdoby. V pauze mezi jednotlivými čísly se zrodila myšlenka vybrat někoho z publika, aby šel ukázat svůj talent na jeviště. „Kdo by tam chtěl jít?“ ptal se speciální pátý porotce Vojtěch Dyk a ukazoval směrem k pódiu. „Nemáte někdo něco, co byste chtěli předvést?“ přidal se čerstvý čtyřicátník Jakub Prachař a zbytek porotců nadšeně souhlasil. Netrvalo dlouho a za notné podpory ostatních diváků a kamarádky se osmělila paní Vierka.

Její příchod do zákulisí překvapil i moderátory Jasminu Alagič Vrbovskou a Davida Gránského. Rozhodně totiž není běžné, aby se z někoho z publika stal účinkující. Invalidní důchodkyně, jejíž práce si vybrala daň v podobě tří operací páteře, zvolila píseň Never Enough z filmu Největší showman. „Uvidíme, zda se mi to nějakým způsobem podaří,“ tvrdila skromně v show Česko Slovensko má talent, na jejíž další díl se můžete těšit opět v neděli večer na Primě. „To víte, že se vám to podaří. V tuto chvíli nemáte co ztratit, můžete jen získat,“ podporoval ji Vojta Dyk. Ani jeho by ale určitě nenapadlo, jaká senzace je čeká.

Od prvních tónů bylo jasné, že jsou svědky něčeho neuvěřitelného. „Já tě zabiju,“ okomentoval to směrem k Dykovi jednoduše a výstižně jeho kamarád Jakub Prachař. Okouzlení a fascinace byla znát na všech porotcích a udivené výrazy s otevřenou pusou se střídaly se záchvaty nevěřícného smíchu. A nebyli sami. Ten pravý zlatý hřeb však přišel v momentě, kdy ji Vojtěch po ohromujícím potlesku vestoje poslal rovnou do finále talentové soutěže. To už slzy dojetí a radosti dokázal udržet jen málokdo.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.