Celebrity

24. září 2023 08:00

redakce Prima Ženy

Hříšná učitelka matematiky domlouvá doučování s Prachařem. Ve finále ukáže ňadra

Doučování pro Jakuba Prachaře – ČESKO SLOVENSKO MÁ TALENT XI (4)

Brýle, pravítko, přísný výraz. Tyto propriety nechybí svůdné matikářce, která by kromě limitů či integrálů mohla Jakuba Prachaře (40) doučovat prý také polštinu. Zorya Blue však svůj oblíbený vzoreček raději názorně ukáže. A rozhodně se bude na co dívat. Sexy blondýnka se totiž odhalí více, než by v talentové show kdokoli čekal. Podívejte se na exkluzivní ukázky.

Zorya Blue přijde na pódium v černém crop topu, úzké sukni a botách na vysokém podpatku. Není proto divu, že všechny zaskočí svým zaměstnáním. „Jsem učitelka matematiky a přijela jsem sem ukázat, že matematika může být skvělá,“ oznámí publiku i porotě, jež jako svého speciálního pátého člena přivítá herce a hudebníka Vojtěcha Dyka. Právě on překvapil v minulém díle talentové soutěže coby drag queen a uspořádal pro kamaráda Jakuba Prachaře fantastickou narozeninovou party.

„Říká se, že matematika je božská disciplína. Já jsem tomuto rčení ale zatím na chuť nepřišel,“ konstatuje Vojta a Jakub jen souhlasně přikyvuje. „Zoryo, vy i doučujete? Může si vás člověk objednat?“ ptá se čerstvý čtyřicátník Prachař. „Dodnes mě mrzí, že jsem ty integrály odsunul na vedlejší kolej. Myslím, že by se mi v každodenním životě hodily,“ pošťuchuje blondýnku, která však s možným doučováním nemá žádný problém. V show Česko Slovensko má talent, na kterou se můžete těšit v neděli večer na Primě, mu odsouhlasí nejen to. „Potom můžeme dát i hodinu polštiny,“ nabízí mu rodilá Polka, jež ale žije už 15 let v Praze.

Od prvních okamžiků vystoupení je však jasné, že tahle žena nebude jen tak ledajaká učitelka. Poté, co Jakub dostane pravítkem přes zadek, se začne Zorya svlékat. A dolů nepůjde jen sukně a košile. Na jevišti sice nejprve střídá ve třpytivém bordovém prádle jednu sexy pózu za druhou, finále ale okoření odhozením podprsenky. Přítomné fascinuje svými poskakujícími ňadry a porota zůstane v němém úžasu. Na tuto jedinečnou burlesku jen tak nezapomenou.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.