Celebrity

11. června 2022 06:10

Vanesa Havlíková

Pierce Brosnan randí se ženou i po 21 letech manželství. Její křivky miluji, říká

Mají přes dvacet let od svatby, a stále to mezi nimi jiskří. Irský herec Pierce Brosnan (68) a jeho manželka Keely Shaye Smith (58) jsou důkazem toho, že i po několika letech manželství můžete být zamilovaní, tak jako na začátku vztahu.

Bývalý Bond si se svou láskou užil rande ve steakové restauraci a ukázal tak opět světu, že i po několika letech manželství svojí boubelku opravdu miluje.

Vyšli si na rande do steakové restaurace

Hvězda Hollywoodu Pierce Brosnan vyrazil se svojí ženou Keely na večeři do restaurace v Malibu. Manželé své outfity sladili do stejné barvy. Herec zvolil sako s kapsami v námořnické barvě a Keely vynesla květinové šaty a boty v té samé barvě. Vlasy měla zčesané dozadu a svůj outfit doplnila modrým šátkem.

Mnoho mužů má potřebu se s přibývajícím věkem poohlížet po mladší partnerce. A když jsou ti muži slavní a ženy po celém světě jim padají k nohám, bývá tenhle nešvar ještě častější. Představitel Sama z muzikálu Mamma Mia! rozhodně neloví žádné mladé modelky a svojí novinářku Keely stále miluje.

Těžký osud filmového Bonda

Nestárnoucí elegán a gentleman Pierce na svém kontě nemá žádné milostné skandály, nevěry ani rozvody. Jedenáct let byl ženatý s australskou herečkou Cassandrou Harris, která po tříletém boji zemřela na rakovinu vaječníků. Brosnan ji velmi miloval a myslel si, že spolu budou navěky. Po její smrti měl pocit, že už se nikdy nemůže zamilovat.

Z dvouletého smutku ho vyléčila až novinářka Keely Shaye (58), se kterou se deset let po smrti Cassandry oženil. S Keely mají dva syny Dylana a Parise. Jejich vztah trvá téměř třicet let a oba jsou stále zamilovaní a maximálně šťastní. Pierce se tak může pochlubit jedním z nejstabilnějších manželství Hollywoodu.

Pro svého muže princeznou i s pár kily navíc

Dvě těhotenství a s tím i zpomalený metabolismus si vybraly svou daň a původně štíhlá Keely se během let zakulatila, čehož si všimla nejen média, ale i veřejnost a blízcí přátelé.

Na adresu Keely se začaly objevovat nehezké, a někdy dokonce i vulgární narážky na to, že tak atraktivní herec by měl mít po svém boku štíhlejší partnerku. Brosnana láska má sice pár kilo navíc, pro svého muže je ale dokonalá a v rozhovorech se jí neváhá zastat. „Přátelé jí nabídli zeštíhlující operaci, my o to ale nestojíme. Miluji každou křivku jejího těla. V mých očích je to ta nejkrásnější žena,“ citoval filmového Bonda internetový magazín Media Bites.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.