Dagmar Havlová se pyšní novým účesem, zastřihla si ofinu: Jaro volalo po změně, píše

Příjemné jarní teploty vybízejí k tomu, abychom odhazovali svršky. Někoho dokonce inspirují i k novému účesu. Bývalá první dáma Dagmar Havlová zatoužila po změně a nůžky vzala odvážně do rukou sama. Na sociálních sítích se pak pochlubila ofinou, která ji rozveselila a zcela proměnila její vizáž. S ofinou již koketovala v minulosti, ale rovně střiženou ji snad nikdy nenosila. Kolegyně herečky jí nové vlasy jen chválí.

Dagmar Havlová je šarmantní dáma, které to ve společnosti vždy sluší. Nebojí se ani barev a odvážných modelů. S účesem ale nikdy příliš neexperimentovala, vlasy měla vždy zlatavě rezavé a nosila je zčesané z obličeje. Rozpuštěné nebo stažené do drdolu. Někdy mívala takzvanou patku, ale klasickou rovnou ofinu snad neměla nikdy.

Bývalá první dáma se teď rozhodla pro radikální změnu. A nůžky do rukou vzala sama. „Tak jsem si sama střihla ofinu. No, bude mi to muset opravit kadeřník, ale pro momentální pocit dobrý. Jaro volalo po změně,“ napsala na svůj profil na Instagramu vdova po bývalém prezidentovi Václavu Havlovi.

Mohlo by vás zajímat: Monika Bagárová změnila účes. Vypadáte starší, kritizují fanoušci její mikádo

Změna image nezůstala bez povšimnutí kolegyní z hereckého prostředí a ostatních známých tváří. „A já si říkala, co je na tobě jiného. Sluší ti, moc,“ napsala například Havlové herečka Eva Holubová. „Já si taky vždy ostříhala sama, ale vždy to dopadlo mnohem hůř. Sluší ti to,“ dodala pak spisovatelka Martina Formanová.

Jiní fanoušci pod fotografii Havlové píšou, že jí sluší všechno a s humorem odkazují na film Postřižiny, že začala doba zkracování. Celou konverzaci o ofině uzavírá vzkaz od Terezy Brodské, která napsala k novému účesu stručně: „Vítej!“ Také ona experimentovala s účesem, když si vlasy nechala zesvětlit. Lidé ji pak přirovnávali k bývalé ministryni financí Aleně Schillerové, takže si vlasy opět ztmavila.

Dagmar Havlová byla hostem zábavné show Inkognito:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 1. 5. 2024

Je frustrující, když práce stojí v cestě romantice a společenským aktivitám. Přesně to dnes cítíte, Berani. Vaše myšlenky jsou zaměřeny na večerní a víkendové aktivity, ale povinnosti máte na stole. Nezoufejte. Jednoduše si dejte závazek, že uděláte to, co se od vás očekává, a užijte si dnešní večer s jistotou, že jste splnili své povinnosti.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.