Celebrity

18. května 2023 11:41

Eliška Reiglová

Celá Alenka Schillerová, poslechla si Brodská o novém účesu. Vlasy si zase ztmavila

Tereza Brodská (55) je oblíbenou herečkou, která nemá zrovna ve zvyku jakkoliv měnit svůj styl. Tmavé vlasy k ní patří, proto byl leckdo překvapený, když na Instagram přidala fotografii, na níž má účes o mnoho světlejší než obvykle. Komplimenty se jí jen hrnuly, přišel ale i jeden dobře míněný, který ji zrovna nepotěšil a je tak zpět u původní barvy.

Tereza Brodská už léta vypadá stejně. Tmavé polodlouhé vlasy k ní zkrátka patří, možná i proto u ní výraznější změnu nikdo neočekával. Herečka se ale na sociálních sítích pochlubila fotografií, na níž měla evidentně o mnoho světlejší kadeře než obvykle. Nový odstín jí velmi slušel a poklony jí skládali nejen kolegové, ale i fanoušci.

Pro herečku šlo o velkou odchylku od jejího normálu, lidé jí ovšem psali, že tato proměna jí velmi sedne a někteří se dokonce zmínili ve smyslu, že ji úplně rozzářila. Jeden z komplimentů, který přišel Brodské do zpráv, ji však příliš nepotěšil.

„Teď mně jedna paní napsala: ‚Vy jste celá Alenka Schillerová z ANO!' Tak to, milá paní, nebyl úplně můj záměr,“ napsala do komentářů pod svůj snímek sama Tereza Brodská, co jí přišlo od jedné z fanynek. Může být tato poznámka důvodem, který přiměl hvězdu seriálu ZOO k návratu k tmavým vlasům?

„Omlouvám se všem, co fandili blond barvě. Ale takhle jsem to já! A děkuji všem za vaše názory,“ napsala Tereza Brodská na Instagram do stories, kam přidala snímek, na němž se vrátila k tak tmavé barvě, na jakou jsou u ní lidé zvyklí.

Tereza Brodská v 7 pádech Honzy Dědka:

Sdílejte článek
Štítky vlasy Instagram styl Alena Schillerová účes Tereza Brodská

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.