Celebrity

22. prosince 2022 06:40

Marie Makovská

Brodská jako z Addamsovy rodiny. Takhle teď budu chodit, manžel už se s tím smířil

Stejně jako spousta dalších, i herečka Tereza Brodská se nechala strhnout seriálem Wednesday. Změnila vizáž a převtělila se do hlavní hrdinky z rodiny Addamsových. Omládla o třicet let, chválí proměnu fanoušci.

Sarkastická copatá Wednesday, hlavní hrdinka seriálu režiséra Tima Burtona, okouzlila děti i dospělé. Nosí výhradně černou barvu a oblíbené hlášky pronáší s kamennou tváří, údajně po celou dobu seriálu ani jednou nemrkne. Její plesový tanec, který si vymyslela sama herečka Jenna Orteg, jež Wednesday ztvárnila, se stal hitem internetu.

Tereza Brodská vypadá po proměně jako panenka, sama ale panenky jako malá příliš v lásce neměla. „S těmi jsem si nikdy nehrála,“ prozradila nedávno v rozhovoru pro web Prima Ženy. Ani klasické pohádky si neoblíbila. „Možná mě národ přestane mít rád, jsem asi divná, ale žádnou oblíbenou nemám. Nejsem pohádkový typ a nikdy jsem ani nebyla, dokonce ani v dětství. Vyrostla jsem na Kájovi Maříkovi a podobných knihách. Jediná pohádka, která mi nevadí, jsou Tři oříšky pro Popelku, jinak mě žádná nebaví,“ dodala herečka a možná tak i naznačila spojovací linku mezi sebou a poněkud zachmuřenou Wednesday Addams.

Kdo ale herečku Terezu Brodskou zná, těžko by v ní hledal cokoliv ponurého. „Ne, to nemůžete být Vy! Vy jste bezprostřední, veselá, ztřeštěná!“ napsala jedna z fanynek pod příspěvek na sociálních sítích, kde herečka sdílela svou fotku v kostýmu. Zvěčnil ji manžel, fotograf Herbert Slavík. „Kdybyste mě náhodou potkali…to jsem teď já!“ uvedla Tereza Brodská na svém instagramovém profilu. „Manžel se s tím už smířil“, dodala s dávkou vysmátých smajlíků. Proměna je to rozhodně neotřelá a herečce, která už tak vypadala o mnoho let mladší, ještě nějaký ten rok ubrala.

Jak by řekla Wednesday: „Působivé.“

Znáte knihu Terezy Brodské o její mamince Janě Brejchové?

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.