Monika Bagárová změnila účes. Vypadáte starší, kritizují fanoušci její mikádo

Monika Bagárová je krásná žena. Zpěvačka se nejlépe cítí v dlouhých hnědých vlasech. Tentokrát však udělala výjimku a na sociálních sítích sdílela fotku, na které má mikádo à la mokrý look. Co na to fanoušci?

Monika Bagárová se svými vlasy nikdy příliš neexperimentovala a drží se toho, v čem se cítí dobře a přirozeně. Své hnědé vlasy většinou nosí delší, občas si je nechala mírně zesvětlit. Tentokrát se ovšem maminka dcery Ruminky na sociálních sítích pochlubila fotkou, na které prošla výraznou proměnou.

Mohlo by vás zajímat: Délka vašich vlasů odhaluje o vaší osobnosti více, než si myslíte

Zpěvačka na sobě má paruku v délce nad ramena s ofinou a celkový účes je laděný do takzvaného wet looku, vlasy při něm tedy působí dojmem, že jsou mokré. „Music video už brzy,“ dopsala ke snímku Bagárová. Fanoušci se tak mohou těšit na nový videoklip, v němž se zpěvačka ukáže v tomto unikátním stylu.

Ne všem se tento styling líbí

Pod příspěvkem na Instagramu se okamžitě začaly hromadit komentáře od fanoušků a ne všichni vyjádřili ze zpěvaččina sexy mikáda nadšení. „Za mě vůbec nesluší, vypadáte o hodně starší, i když je to jen paruka,“ napsala jedna žena. „Delší vlasy sluší více,“ přidal se naopak muž. „Toto se nepovedlo,“ hlásala jiná fanynka. „Za mě ne. Ztratil se tím tvůj obličej panenky. Velmi tvrdý, dominantní vzhled, který se k tobě nehodí,“ dodala další sledující. Našli se ale i tací, kterým se tento odvážný look líbil. „To je luxusní,“ chválila Moniku jedna z fanynek. „Jsi nádherná Moni,“ vzkázala další. „Vy jste ale kočka,“ zalichotila hudebnici jiná žena.

Čtěte také: Skrývá Monika Bagárová bříško? Druhé miminko chci až časem, odpovídá fanouškům

S podobným účesem se nedávno objevila rovněž Jitka Boho a také si za to od některých fanoušků vysloužila kritiku. V zahraničí jde přitom o velice oblíbený look, který řada hvězd volí například při promenádě na červeném koberci. Vlasy, jež působí dojmem, jako byste právě vylezli ze sprchy, vynesla například Jennifer Lopez, Hailey Bieber, Ciara či Zendaya.

Jak vytvořit mokrý vzhled vlasů?

Pokud se rozhodnete vyzkoušet mokrý vzhled vlasů, dodržujte následující postup. Vlasy si nejprve umyjte a vysušte. Nezapomeňte je důkladně učesat a poté použijte speciální přípravky určené na mokrý vzhled. Může se jednat o olej, gel či lak na vlasy. Nanesete dostatečné množství produktu a poté ho rozetřete do celých délek. A máte hotovo.

Moderátorka Gábina Lašková si v minulosti také prošla výraznou změnou účesu:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.