Celebrity

27. listopadu 2023 15:05

redakce Prima Ženy

Skrývá Monika Bagárová bříško? Druhé miminko chci až časem, odpovídá fanouškům

Zeptat se ženy, zda je těhotná, a vzápětí zjistit, že za vypouklé břicho může třeba jen outfit nebo cokoliv jiného, jen ne miminko... To je jedno z nejhorších faux pas. Proto vám jménem všech žen radíme – neptejte se nás. Své o tom může vyprávět i zpěvačka Monika Bagárová (29).

Monika Bagárová se dostala do řečí kvůli bříšku, které se nejspíš některým zdálo být o něco větší než dřív. Na křtu nového alba Michala Davida se ukázala v černé minisukni a bundě a údajně abstinovala, což spekulace ještě přikořenilo. Deníku Blesk ale zpěvačka prozradila, že těhotná není. „Už se to ke mně doneslo, že čekám miminko, ale nečekám. Bohužel jsem pár kilo přibrala a vše mám v břiše. Budu muset zase začít cvičit a víc se hlídat v jídle. Druhé miminko bych určitě chtěla, ale až časem,“ řekla.

Čtěte také: Monika Bagárová učinila zásadní krok. Přestává s kojením a dceru posílá do školky

Z odpovědi je tak vidět, jaké myšlenky mohou podobné spekulace a narážky probudit. Jestli chce Monika dobrovolně a s radostí začít cvičit a upravit si jídelníček, je to samozřejmě skvělé, nemělo by ale jít o rozhodnutí čistě pod tlakem veřejného mínění. Nemluvíme přece jen o žádné nadváze – zpěvačka vypadá skvěle. Už rok a půl září po boku podnikatele Leonarda Lekaje a netají se tím, že je zamilovaná a šťastná.

„Jsme spolu a je nám krásně. Oba sice bydlíme na druhém konci republiky, když se ale chce, všechno jde. Uvažujeme o společném bydlení někde na půl cesty. Nedávno jsem konečně dostavěla dům u Brna, tak si na chvíli dám pauzu. Navíc chystám ke svým třicetinám příští rok velký koncert v O2 areně. Vše je v přípravách, ale hvězdní hosté budou,“ prozradila zpěvačka, která je také maminkou tříleté dcery Ruminky, jejímž otcem je bojovník Makhmud Muradov (33). O něm však Monika Bagárová od rozchodu nerada mluví.

Monika Bagárová o chystaném koncertě:

I kvůli návratu do plného pracovního nasazení se Monika Bagárová nedávno rozhodla, že už nadešel ten správný čas na to, aby se její dcera začlenila do nového kolektivu složeného z jejích vrstevníků. „Je to velká holčička, která potřebuje fungovat se svými vrstevníky a dětičkami a potřebuje nějaký režim, který zadá paní učitelka. Doufám, že se jí tam bude líbit, je to pro každou maminku těžký krok a jsem si jistá, že je to ten správný krok,“ promluvila zpěvačka o zařazení své dcery do školky.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.