Celebrity

22. listopadu 2023 18:38

Vanesa Havlíková

Monika Bagárová učinila zásadní krok. Přestává s kojením a dceru posílá do školky

Monika Bagárová promluvila o chystaném koncertu

Monika Bagárová (29) se svou tříletou dcerou Ruminkou tráví téměř veškerý svůj čas. Je to její vysněná holčička a je vděčná za každou vteřinu po jejím boku. Přestože ještě před nedávnem mluvila o tom, že si nedokáže představit, že by dcerku dala do školky, nyní je všechno jinak.

Zpěvačce se aktuálně daří jak v osobním, tak v tom profesním životě. Před pár dny oznámila, že příští rok chystá doposud největší koncert své kariéry, který proběhne v pražské O2 aréně a už nyní se na něj připravuje. Po mateřské dovolené se tak začala opět naplno věnovat práci, a proto se také rozhodla, že už nadešel ten správný čas na to, aby se její dcera začlenila do novém kolektivu mezi své vrstevníky.

Přečtěte si: Dceru bude kojit možná ještě před školkou. Monika Bagárová neví, jak přestat

Bagárová přestává kojit dceru a posílá ji do školky

V rozhovoru pro Super.cz se nyní Monika svěřila s tím, že ten správný čas na školku už opravdu nadešel. „Ruminka už nastupuje, vypadá to, že to vyjde,“ uvedla Bagárová. Není to přitom tak dlouho, co se zpěvačka svěřila s tím, že nemůže přestat kojit svou dceru, která na jaře oslavila třetí narozeniny. „S kojením už končíme, už je to velká holčička,“ objasnila Bagárová.

„Je to velká holčička, která potřebuje fungovat se svými vrstevníky a dětičkami a potřebuje nějaký režim, který zadá paní učitelka. Doufám, že se jí tam bude líbit, je to pro každou maminku těžký krok a jsem si jistá, že je to ten správný krok,“ dodala zpěvačka s úsměvem.

Čtětě také: Bagárovou s rodinou nikdy neseznámil. Muradov si novou přítelkyni přivezl do Uzbekistánu

Monika se díky tomu bude moci naplno věnovat zpěvu a jako dárek ke svým 30. narozeninám si nadělí velkolepý koncert. „Tím, jak se narodila, tak se spousta věcí v rámci muziky zastavila. Jsem strašně ráda, že najednou přišel Leoš a přišel s tímto nápadem, nějakou dobu před tím už jsem začala víc fungovat. Je to pro mě obrovská věc, mám k tomu obrovskou pokoru a respekt,“ objasnila pro web Super.cz s tím, že to pro ni bude obrovská výzva. O chystaném koncertě promluvila i v pořadu Nový den na CNN Prima NEWS. Co všechno prozradila, se dozvíte v úvodním videu.

Bagárová je po rozchodu s Muradovem opět zamilovaná do nového partnera Leona Lekaje:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.